Entä autokamera?

- Apr 18, 2018-

Ensin siru:

Chip CCD ja CMOS-sirut ovat tärkeä osa kääntökameraa.

1. CMOS-järjestelmää käytetään lähinnä tuotteissa, joiden kuvanlaatu on heikompi. Sen etu on, että valmistuskustannukset ja virrankulutus ovat pienemmät kuin CCD: n. Haittapuolena on, että CMOS-kameroilla on korkeammat vaatimukset valonlähteille.

2. CCD on huipputeknologian komponentti, jota käytetään valokuvauksessa ja videossa. Myös videokasettikortti on liitetty.

Huomautukset: CCD ja CMOS ovat hyvin erilaisia tekniikan ja suorituskyvyn suhteen. Yleensä CCD on parempi, mutta hinta on kalliimpi. On suositeltavaa valita CCD-kamera ilman kustannuksia.


Toiseksi määritelmä

Terävyys on yksi tärkeimmistä kameran tärkeistä indikaattoreista. Yleensä teräväpiirtotuotteet saavat paremman kuvanlaadun. Tällä hetkellä tuotteita, joiden resoluutio on 420 riviä, on tullut valtavirran tuotteita kääntökameroille. 380-linja voidaan valita myös, jos se on hyvin viritetty. Kuitenkin erilaisen kamerasirutason mukaan erilaiset valoherkät elementit, mukaan lukien virheenkorjaustekniikan taso, saman tasoiset samat sirutuotteet saattavat tuoda esiin laadukkaita vaikutuksia, mutta päinvastoin teräväpiirto-tuotteilla on yö visio vaikutus Alennukset.


Kolmanneksi, yönäkö

Näköävyyden vaikutus liittyy tuotteen selkeyteen. Mitä korkeampi resoluutio on, sitä pahempi on yönäkövaikutus. Tämä johtuu itse sirun syystä, mutta hyvälaatuisilla tuotteilla on yönäkötoiminto eikä niitä kuvata. Vaikutus, vaikkakin väri on huonompi, mutta selkeä ei ole ongelma.


Neljänneksi, vedenpitävä: autokamerat ovat periaatteessa vedenpitäviä


Viides. Maanjäristys: Autokamerassa on iskunkestävä toiminta


Kuudes, korkea lämpötila, korkea kosteusvastus.