Volvo XC40 tuo markkinoille T3-mallin kolmisylinterisen moottorin / 9,4 sekunnin tauon 100

- Nov 14, 2020-

Äskettäin ulkomaisten tiedotusvälineiden mukaan Volvo XC40 lanseerasi T3-mallin, joka varustetaan uudella kolmisylinterisellä 1,5T-turboahdetulla moottorilla ensimmäistä kertaa. Tällä hetkellä tätä mallia voi tilata ulkomailta. T3: n käyttöönoton myötä XC40: n sisäänpääsyn este vähenee edelleen.


Ulkonäöltään ulkomaan uusi moottorilla varustettu XC40 jatkaa edelleen Volvo&# 39: n perhesuunnittelutyyliä. Thor&# 39: n vasaran ja Viking&# 39: n kirveen elementit säilyvät edelleen, ja kaksisävyinen rungon muotoilu on muodikkaampaa korostaen nuorekas elementtejä.


Sisustusosa jatkaa edelleen Volvo&# 39: n skandinaavista muotoilua. Keskikonsoli on esijännitetty kuljettajan&# 39: n puolelle. Huippuluokan malleissa on 9,2 tuuman näyttö, ja koko järjestelmässä on vakiona 12,3 tuuman täysi LCD-mittaristo.


Lisäksi ulkomailla XC40 toi markkinoille 3 versiota, mukaan lukien Momentum, R-Design ja Inscription. Momentum-malleissa käytetään 18-tuumaisia ​​kevytmetallivanteita, joissa on aktiiviset LED-kaukovalot, 9-tuumainen infotainment-järjestelmä, älykäs liitäntä, kaksivyöhykeinen automaattinen ilmastointi, vakionopeudensäädin, avaimeton käynnistys ja sateentunnistimet.


R-Design-versiossa käytetään mustia ilmanottosäleiköitä, edessä ja takana olevia luistonestolevyjä, mustia katto- ja sivupeilikoteloita, sävytettyjä takaikkunoita, kaksoispakoputkia ja mattamustia timanttileikatut kevytmetallivanteet.


Merkintä perustuu Momentumiin, lisäämällä Driftwood-muotoilun, nahkaan käärityt plaketit, tuuletustoiminnolla varustetut istuimet, ympäristön valot, Oreforsin kristallilasivaihdevivun, sähköiset polkimet ja kromisäleikön.

Volvo


Teho-osassa 1,5 T: n kolmisylinterisen moottorin T3 maksimiteho on 115 kW (156 hv), huippumomentti 265 N · m ja kiihtyvyys 9,4 S / 100 km. Vaihteisto-osa sovitetaan 6-vaihteiseen manuaalivaihteistoon, ja 8AT sovitetaan myöhemmin. Volvo on ilmoittanut brittiläisen T3-version virallisen ohjehinnan alkaen 27610 puntaa (vastaa 243500 RMB).