Kunnianosoitus klassikoille ja maulle Porsche 911 Targa 4S Heritage

- Nov 07, 2020-

Ensimmäinen lokakuun 30. päivänä Porsche Heritage Design -tuotteiden uuteen strategiaan perustuva kerättävä malli 911 Targa 4S Heritage Design järjesti mediamaisteluistunnon Shanghain Porsche Experience Centerissä. Auton on rakentanut Porsche Exclusive Manufaktur, joka on suunniteltu kunnioittamaan historiallisten klassisten mallien suunnittelutyyliä, ja lisäsi monia uusimpia tekniikoita.


911 Targa 4S Heritage Design -version' ainutlaatuinen kirsikanpunainen metallimaali, jossa on kultainen logo, palauttaa todella 1950-luvun ulkonäön. Rungossa on käytetty retro- ja ainutlaatuisia valkoisia tarroja sekä nuolen muotoisia moottoriurheiluelementtejä etulokasuojaissa. Konepellin säleikön Porsche Heritage -muistomerkki on muotoilultaan samanlainen kuin myönnetty, kun Porsche 356: n mittarilukema oli 100 000 kilometriä. Retro-tyylisiä merkkejä kiinnitetään myös auton takaosaan. Lisäksi vuoden 1963 Porsche Crest levitettiin etukanteen, ohjauspyörään, pyörän keskikohtaan ja auton avaimiin. Uudessa autossa on vakiona 20 tuuman / 21 tuuman Carrera Exclusive Design -vanteet ja mustat jarrusatulat.


Sisätiloissa on kaksi kaksisävyistä nahkaa, joista voit valita: Bordeaux-punainen nahka Ataka beige uudella nahalla ja musta nahka Ataka beige uudella nahalla. Istuimiin ja oven verhoiluihin käytetty vakosametti oli klassinen konfiguraatio Porsche 356: ssa. Klassinen vihreä taustavalaistu kierroslukumittari ja ajastin, mikrokuitulävistetty kattovuori ja rikas Exclusive Manufaktur -nahkaverhoilu heijastavat tämän mallin ylellisyyttä. Kojelaudan reunassa olevassa metallilogossa on rajoitettu painosmäärä kutakin autoa.


Ensimmäinen Heritage Design -malli perustuu uuteen 911 Targaan (malli 992), joka lanseerattiin kauan sitten, ja se on varustettu uusimmalla tekniikalla varustetulla alustalla, apujärjestelmillä ja ajoneuvon sisäisillä infotainment-järjestelmillä. Tehon suhteen se on varustettu 331 kW: n (450 hv) kaksoisturboahtisella vaakasuoraan vastakkaisella moottorilla (Boxer) ja 8-vaihteisella kaksoiskytkinvaihteistolla, joka mahdollistaa 911 Targan (varustettu käynnistysjärjestelmällä) ) kiihtymään pysähdyksistä 100 km / h: iin. Se kestää alle 3,6 sekuntia ja suurin nopeus saavuttaa 304 km / h.


Porsche Design on suunnitellut korkealaatuisen kellon tämän uuden rajoitetun erän mallin omistajille: 911 Targa 4S Heritage Design Edition Chronograph. Tämä on myös ensimmäinen neljästä rajoitetun painoksen kellosta, jotka lanseerattiin samanaikaisesti 911 Heritage Design -mallin kanssa. Nämä keräilykellot saavat inspiraation 1950-, 1960-, 1970- ja 1980-luvuilta ja palauttavat jokaisen aikakauden ikonisen tyylin.