Toyota 86 GR Sport virallinen kartta, hullu ja viileä urheilupaketti

- Oct 25, 2020-

Toyotan divisioona Gazoo Racing lanseerasi hiljattain 86 GR Sport -mallin, joka on varustettu Gazoo Racingin 86:lle räätälöidyillä sisäisillä ja ulkoisilla urheilusarjoilla. Aiemman virallisen suunnitelman mukaan Toyota lanseeraa Japanin markkinoiden nykyisiin malleihin perustuvia GR Sport/GR/GRMN -kolmitasoisia urheilumalleja, joiden sijainti on matalasta korkeaan.


Aiemmin Gazoo oli verkkoalusta, joka liittyi läheisesti Toyotan myynninjärjentämisliiketoimintaan. Gazoon perustama portaalisivusto alkoi vuonna 1998. Se on enemmän kuin erittäin aktiivinen verkkoalusta tai klubi, jolla on vahva autokulttuuri. Se edistää pääasiassa Toyotan kilpailukulttuuria, ja se isännöi ja edistää myös erilaisia yksityistilaisuuksia. Myöhemmissä vaiheissa ydintuotteet muutettiin rakentamaan suorituskykyistä modifioituja autoja Gazoo Racing -kilpa-auto-osastolle ja myytiin kuluttajille täydellisen ajoneuvomyynnin muodossa. Jo vuoden 2017 alussa Toyota Motor oli rakentanut kuninkaallisen kilpa-autoiludivisioonansa Gazoo Racingin korkean suorituskyvyn autojen kehittämiseen erikoistuneeksi alabrändiksi.


Palataan nykypäivän 86 GR Sportiin ulkonäön suhteen, punainen maali, jossa on musta etuhuuli, sivuhameet, lokasuojareuna, taustapeilikuori ja takaspoileri, huokuu vahvaa katujuoksumakua. 17-tuumaiset alumiiniseoksella tummenntetut pyörät, punainen kaliiperinen Brembo-jarrujärjestelmä ja takana liioiteltu kaksinkertainen pakokaasu osoittavat hyvää urheilusuoritusta. Lisäksi runko on merkitty GR Sport -eksklusiivisella LOGO: lla, joka osoittaa sukutaulun.


Sisustuksessa 86 GR Sport käyttää päävärinä mustaa ja hyvin kuvioitua Alcantara-materiaalia. GR:n ainutlaatuinen monitoimiohjauspyörä ja erittäin tunnistettava GR-mittaristo ovat täynnä sinnikenettä. Lisäksi uusi auto on varustettu urheilun keskusohjausautojärjestelmällä. Perustoimintojen, kuten GPS-navigoinnin ja wi-fi:n, lisäksi se tarjoaa myös radan kierroksen ajoituksen, sivuttaiskiihdytyksen valvonnan (G-arvomittari)/nopeus/ Nopeus elektroninen kolmoismittari ja muut radan kokoonpanot.


86 GR Sport -mallin lähtöhinta on 3,78 miljoonaa jeniä (vastaa noin 227 100 yuania). Vallan suhteen 86 GR Sport on sama kuin tavalliset ulkomaiset mallit. Se on varustettu 2.0L vaakasuunnassa vastakkaisella nelisylinterisellä itsevoitelevalla moottorilla, jonka suurin teho on 152kW (207PS) ja huippuvääntömomentti 212N·m. Vaihteistojärjestelmä vastaa 6-vaihteista manuaalia tai 6-vaihteista automaattista käyttöohjetta. Vaihteisto.