Pieni Land Rover Defender on tulossa; Front-drive Platform debytoi vuonna 2022

- Nov 04, 2020-

Ulkomaisten tiedotusvälineiden tietojen mukaan Land Rover lanseeraa lähtötason maasturin, jonka sijainti on range rover Evoquea matalampi. Uusi auto on parhaillaan kehitysvaiheessa, ja sen odotetaan vapautuvan vuonna 2022. Uuden auton ulkonäkö tulee olemaan melko samanlainen kuin uuden Land Rover Defenderin, mutta se rakennetaan etuvetoalustalle.


Land Rover Defenderin lähtöhinta Isossa-Britanniassa on 42920 puntaa, ja tämän pienen Land Rover Defenderin lähtöhinta laskee 25 000 puntaan. Vaikka uuden Land Rover Defenderin ulkonäkö on hyvin samanlainen kuin tämä pieni maastoauto, land Rover kehittää yksinkertaisempaa sisustusta, joka käyttää vähemmän käteviä konfiguraatioita ja edullisempia materiaaleja saavuttaakseen aiemmin mainitun lähtöhinnan, vaikka se on edelleen kannattava.


Uudessa autossa on kompaktimpi koko ja pienempi tila. Vaikka ovien määrää ei mainita mietinnössä, ulkomaiset tiedotusvälineet spekuloivat, että siinä on viisiovinen pohjapiirros. Uusi auto varustetaan Jaguar Land Rover Groupin 1,5L L3 -moottorilla, joka on jo varustettu konsernin muissa suuremmissa malleissa. Uusi auto tarjoaa vasta alussa etuvetomalleja, ja jatkossa otetaan käyttöön plug-in-hybridi- ja nelivetomallit.


Vaikka on raportoitu, että se hyväksyy nimen, jota ei ole koskaan käytetty Jaguar Land Roverin sisällä, Jaguar Land Rover ei ole paljastanut mitään tietoja tästä uudesta autosta, ja sen nimi on edelleen mysteeri. Jos julkaisuaika vuonna 2022 pitää paikkansa, meidän odotetaan näkevän vakoilukuvia tästä autosta kadulla ensi vuodesta alkaen.