COVID-19: n uuden tekniikan silikoninaamio

- Sep 08, 2020-

Silikoninaamareita käytetään tällä hetkellä pääasiassa monissa hiilikaivoksissa, teräksessä ja pölyisissä erittäin korkeissa käyttöympäristöissä. Ne voivat saavuttaa tehokkaan pölyneston. Siksi ei ole ongelma valita ne uuden kruunuviruksen estämiseksi. Silikoninaamarit perustuvat pääasiassa puhaltimien periaatteeseen. Kun suodatinelementti on lisätty, ilma pakotetaan puhaltimella suuhun ja nenään hengityksen tasaisuuden lisäämiseksi.


Mitkä ovat silikoninaamioiden edut:


Yksi: Silikonimateriaali on materiaali, joka voidaan steriloida korkeassa lämpötilassa. Kun olemme käyttäneet silikoninaamareita ja sammuneet, voimme käyttää yksinkertaisinta korkean lämpötilan desinfiointimenetelmää desinfioimaan naamamme kotiin palatessamme. Käytä sitten sitä uudelleen.


Kaksi: Silikoninaamareissa käytetyn silikonimateriaalin kovuus on noin 35-50 astetta. Tämän materiaalin avulla voimme käyttää naamioita ilman tavallisten naamioiden sisennystä.


Kolme: Silikonimateriaali on eräänlainen tiivistemateriaali, jota käytetään tiivistysrenkaassa ja vedenpitävissä laitteissa, se mahtuu tiiviisti ihmisen kasvojen ja ihon kanssa suojaustason saavuttamiseksi.


Neljä: Tämän silikonimaskin kustannukset, luultavasti arvioin sen, vähittäishintaan noin 3 yuania. Se on kaikkein kierrätettävä naamio, jonka tavalliset ihmiset hyväksyvät.


Viisi: Koska kaikki osat silikoninaamiosta valmistetaan muottien avulla, tämän tuotteen päämuotti voidaan valmistaa 8 kappaleena. Kunkin muotin valmistusaika on noin 100 sekuntia. Toisin sanoen tällaisen naamarin rungon tuotanto on noin 13 sekuntia, muotti on toistettavissa. Jos 10 muottisarjaa tuotetaan samanaikaisesti, keskimääräinen naamio voidaan tuottaa 2 sekunnin välein.

QQ图片20200908092025