Takakameran peili, jossa 4 videotuloa on vapautettu

- Jul 08, 2019-

Tämä on auton taustapeili. Se on turvatuote, ei autoviihdetuote. Tämä projekti perustuu Cadillac CT6 XT5: n taustapeilipeiliin. Kohdemarkkinat ovat lähes tehtaalla asennetut tuotteet, PDI-vaiheen tuotteet tai jälkimarkkinat.


Yhteensopivat seuraavat ajoneuvot:

* Universal-tyyppi, sinun on vain vahvistettava mikä malli, minkä vuoden autoon se tarvitsee erityisen pidikkeen eri autolle.

Ominaisuudet:

* Takana oleva suoratoistovideo + LLL (heikossa valossa) yönäköjärjestelmä + WDR (Wide Dynamic Range) -tekniikka + DVR.

* Allwinner T3 (4 x ARM Cortex-A7 Core, 2 x Mali400 - MP2 GPU, 1,2 GHz) ajoneuvotiedot korkealaatuinen piirisarja täydellisen kokemuksen saavuttamiseksi ja työskentelylämpötila -30 ° C - 80 ° C.

* Käyttöjärjestelmä on Linux OS 3.1, joka valitaan yleensä tehtaalla asennetuille tuotteille, ei Androidille. Se on parempi järjestelmän vakaus.

* 8,5 tuumaa, resoluutio 1280 * 320, IPS-näyttö, kapasitiivinen kosketusnäyttö.

* Etukamera (takana olevassa videokamerapeilissä), 1080P @ 30 kuvaa sekunnissa.

* Takakamera (johdotettu liitäntä), SONY 224 teollisuustasoinen kamera, 8 kerrosta lasia, visuaalinen kulma saavuttaa 80 astetta, laaja dynaaminen alue 120dB, 720P @ 60fps, näytön viiveaika jopa 30 ms, kaikki parametriventtiilit ovat tehtaalla asennettujen tuotteiden tasolla . SONY 224 on ainoa massakamera taaksepäin näkevän stream-videopeilin alalla.

* Takaosan videonsiirto on matalataajuisen LVDS-tekniikan käyttöä, alhainen viive, tehokas tukkeutumisen esto, suurin lähetysetäisyys on jopa 300m.

* Etuvideotallennus ja takavideotallennus ovat saatavana samanaikaisesti.

* Videotallennus lukitaan automaattisesti törmäyksen tapahtuessa.

* Pysäköinnin älykäs valvonta.

* Tukee manuaalista häikäisynestoa.

* Puhdas ja äärimmäinen. Lopullinen tuotteen suorituskyky, parhaat kuvan vaikutukset, lopullinen käyttökokemus.