Kannettava Ultraviolettisterilointi Germicidal UVC kevyt sauva Sterilointilaite UV-lamppu desinfiointiin

- Jul 16, 2020-


Ultraviolettisäteet voivat tappaa erilaisia mikro-organismeja, kuten bakteeripropagageja, itiöitä, mykobakteereja, viruksia, sieniä, Rickettsiaa ja mykoplasmaa jne.

Kaikki edellä mainittujen mikro-organismien, veden ja ilman saastuttama pinta voidaan desinfioida ultraviolettivalolla.

Ultraviolettisäteilyllä on alhainen energia ja heikko läpäisy, ja se voi tappaa vain suoraan säteilytettyjä mikro-organismeja. Siksi desinfiointikohta on täysin altistettava desinfioinnille ultraviolettivalossa.

Desinfioitaessa karkeita pintoja, kuten paperia ja kankaita ultraviolettivalolla, altistusaikaa on pidennettävä asianmukaisesti ja molemmat puolet on paljastettava.


Käytön aikana ultraviolettilampun pinta on pidettävä puhtaana. Yleensä pyyhi se alkoholipuuvillapallolla kahden viikon välein. Jos lampun pinnalla on pölyä tai öljyä, se on pyyhittävä milloin tahansa.


Kun desinfioit sisäilmaa ultraviolettivalolla. Huone on pidettävä puhtaana ja kuivana pölyn ja vesisumun vähentämiseksi. Kun lämpötila on alle 20°C tai yli 40°C ja suhteellinen kosteus on yli 60%, säteilytysaikaa on pidennettävä asianmukaisesti.


Desinfioitaessa tilojen pintaa ultraviolettisäteillä säteilytetty pinta on säteilytetty suoraan ultraviolettisäteillä, ja riittävä säteilytysannos on saavutettava