Porsche julkaisee viimeisimmän WEC-turva-auton, joka perustuu 911 Turbo -autoon

- Oct 17, 2020-

Sen jälkeen, kun Mercedes-AMG GT R -malli otti GG-tarjouksen, nopein GG-tarjous; F1-turva-auto, GG: n insinöörit; Friends of the Country GG; Porsche ei myöskään voinut odottaa&# 39: n odottamista päästä käteiseen 911 Turboon jonkin aikaa, ja tuloksena oli tämä työ - Se toimii turva-autona WEC: ssä (World Endurance Championship) kaudelle 2020 saakka. kentän turvallisuuden vartija


Radan turva-autona turvalaitteet eivät saa olla huolimattomia: niillä on erottuva musta ja punainen kori, ja korkean kirkkauden vilkkuvat valot on järjestetty myös auton eteen ja taakse sekä erityisiin kattovaloihin, 6- pistetyyppi Turvavyö + all-inclusive-kilpailuputketuoli ilmestyi korkean intensiteetin jäsenmökissä yhdessä, ja kilpailuradio ja reaaliaikaisia ​​radatietoja näyttävä auton kävelynäyttö olivat kaikki GG: n edustajia." ;.


Porsche toimittaa 11 tällaista 911 Turbo-turva-autoa WEC-kilpailuun. Kaksi autoa esiintyy yleisissä kilpailuissa ja kolme autoa GG-lainauksessa; allekirjoitus" samanlaisia ​​kilpailuja kuin Le Mans. Nämä 11 autoa kulkevat ympäri maailmaa kilpailun' matkan jälkeen kolmen palvelusvuoden aikana, ja he ovat kokeneet monia taisteluita jäädessään eläkkeelle tulevaisuudessa.


Perustuu jo vaikuttavaan 3,8 tonnin kaksoisturboahdettuun vaakasuoraan 6-sylinteriseen moottoriin, joka on 911 Turbon vakioversio, 402 kW: n (540 hv) ja 710 N · m: n teho saa tämän turva-auton kiihtymään 100 km / h: iin 3 sekunnissa. huippunopeus on 320 km / h. Samaan aikaan 20-tuumaisia ​​suuria pyöriä, joissa on Michelin-kilpa-renkaat, erityisesti viritetty telaripustus ja päivitetyt jarrujärjestelmät, voidaan käyttää myös niiden johtamien kilpa-autojen kanssa, jotta kuljettajat eivät ajattele turva-auton olevan liian hidas Zhiyu.

保时捷