Valitse Car Navigation

- Apr 18, 2018-

Autoelektroniikassa auton DVD-navigointiosuuden osuus kasvaa. Lähes 40% uusista auton omistajista on asentanut auton DVD-navigointivaatimukset. Tuloksena on syntynyt suuri määrä DVD-navigaattoreita, ja tuotteiden laadun ero on mielikuvituksesi ulkopuolella.


Autojen navigointiin on neljä vaihetta:

Ensimmäinen askel

Sen laitteistotilat, laitteistot voivat määrittää autonavigoinnin sielun, sen paikannusjärjestelmän, onko sillä hyvä GPS-siru, siru määrittää sen arvon, jos siru ei ole hyvä, autonavigaattorin arvo on myös hyvin tavallinen


Toinen vaihe

Ominaisuudet. Autojen navigoinnin toiminta on erittäin täydellistä, lähistöllä on ravintoloita, pankkeja jne. Autojen navigoinnin monipuolistaminen voi jo sisältää perusedellytyksiä, kuten toimisto- ja viihdetarjontaa. Toiminnot ovat inhimillisempiä.


kolmas vaihe

Tuotteen ulkonäkö. Markkinoilla on monenlaisia autonavigaattoreita. Jotkut alkuperäisauton alkuperäiskappaleista sekä monet autot, joilla ei ole alkuperäistä autonavigointia, haluavat asentaa mobiilin navigoinnin auttamaan omaa polkuaan.


Ulkonäköllä on sucker-tyyppinen pohja, joka voidaan imeä lasille ja sitten kiinnike voi vetää navigointilaitteen täysin. Voit saada kuljettajan edessä olevan lasin niin, että kuljettajaa on seurattu.


neljäs vaihe

Tuotemerkin. Minusta tuntuu, ettei autonvalvonnassa ole merkinantotietoa. Hyvät käsitykset autonavigointisirusta ja kartan päivityksen laajuudesta ovat melko mielenkiintoisia.