Virallinen kuva uudesta Renault Megane Sedanista, jossa on sileät ja kompaktit runkolinjat

- Nov 08, 2020-

Renault julkaisi hiljattain virallisesti virallisen kuvan uudesta Megane (inquiry base price|check reference) sedan -versiosta. Uusi auto on kompakti auto, ja se varustetaan upouusi 1,0 TCe bensiinimoottorilla. Uusimman sukupolven kuljettajaa avustava järjestelmä optimoi uuden kokemuksen tieteellisestä ja teknologisesta ajonvalvonnasta.


Ulkonäöltään uuden auton etuosa omaksuu uuden muotoilukielen. Uusi etupuskuri ja kromisäleikkö on yhdistetty Renaultin ainutlaatuiseen C-muotoiseen majakkaan, joka korostaa ranskalaisen auton hienoa eleganssia, ja siinä on myös terävämpi tunnelma. Eteen lisätään ilmanohjain liikkeen tunteen parantamiseksi ja myös auton aerodynamiikan parantamiseksi. Rungon sivulinjat ovat sileät ja kompaktit, ja kromireuna kulkee kolmen ikkunan läpi alusta loppuun. Uusi auto tulee saataville 7 ulkovärillä, mukaan lukien uusi ylämaanharmaa, ja vanteen koko voi olla valinnainen 16-18 tuumaa.


Sisustuksessa on 10,2 tuuman suuri näyttö ja 9,3 tuuman lcd-mittari, joka on varustettu Renault EASY LINK -multimediajärjestelmällä ja monitajujärjestelmällä, joka voi tarjota navigointi- ja infotainment-toimintoja. Ajoavustinlaitteet keskitetään ohjauspyörään ja keskitettyihin ohjauslaitteisiin, kuten lämpötilanäyttöön jne. Uusi auto on varustettu sähköisesti säädettävällä ajoistuimella.


Tekniikan kokoonpanon osalta Renault EASY LINK -multimediajärjestelmä käyttää samoja koodeja ja toimintoja kuin älypuhelimet ja integroi äänentunnistuksen, puhelut ja navigoinnin Googlen osoitehakuun, polttoaineen hintoihin ja reaaliaikaisiin liikennetietoihin, jotka ovat yhteensopivia Android Auton ja Apple CarPlayn kanssa. .


Uuden Meganen tehon suhteen uusi auto tarjoaa kaksi mallia, bensiiniversion ja dieselversion. Bensiiniversio on varustettu 1,0 TCe:n suoraruiskutusmoottorilla ja hiukkassuodattimella varustetulla 1,3 TCe:n moottorilla. Maksimiteho on 115 hevosvoimaa ja 140 hevosvoimaa. Vastaava 6-vaihteinen käsivalintainen vaihteisto ja 7-vaihteinen EDC-kaksoiskytkinautomaattivaihteisto. · Dieselmalli, varustettu 1,5 sinisellä dCi-moottorilla, maksimiteho 115 hevosvoimaa, vastaava 6-vaihteinen käsivaihteisto ja 7-vaihteinen EDC-kaksoiskytkinautomaattivaihteisto