Uudet Toyota 86 -kokeiluvakoojakuvat tai 2,4 litran vaakatasossa oleva moottori

- Aug 19, 2020-

Äskettäin saimme joukon vakoojakuvia uudesta Toyota-sukupolvesta 86 ulkomailla olevasta sosiaalisesta mediasta. Uusi auto on tarkoitus julkaista vuoden 2021 puolivälissä. Nimi muutetaan GT: stä 86 GR: ksi 86, ja todennäköisesti käytetään 2,4 litran vapaasti hengittävää moottoria. GR on suuritehoinen Toyota-divisioona, ja sen täydellinen nimi on Gazoo Toyota Racing. Jos se siirretään GR-osaston kehittämiseen ja mukauttamiseen, uudella sukupolvella 86 odotetaan olevan laadullisia muutoksia alkuperäiseen dynaamiseen suorituskykyyn.


Vakoojakuvista voidaan nähdä, että uuden Toyota-sukupolven 86 näyttää jatkavan Toyota GR HV -hybridikonseptiauton suunnitteluelementtejä, mutta kaksiovinen korirakenne on edelleen käytössä. Yksityiskohdiltaan etumuoto on tasaisempi ja etu- / takavalot ovat hyvin erikoisia, ja niistä tulee voimakasta tulevaisuuden tunnetta. Autossa käytetään myös monimäntäistä jarrujärjestelmää, ja punaiset jarrusatulat ovat melko silmiinpistäviä.


Takana uuden auton takapuskuriin on suunniteltu erittäin liioiteltu takahajotin, mutta pakojärjestelmä on edelleen kaksipuolinen kaksinkertainen ulostulo; ja molemmilla puolilla olevat takavalot ovat lisänneet monitasoisen muotoilun, joka on samanlainen kuin Aasian lohikäärme, ja myös tavaratilan kansi on lisätty yläosaan. Sen yleinen muoto on samanlainen kuin nykyinen Supra, joka on erittäin kilpailukykyinen.


Sisustukseen ei ole enää vakoojakuvia, mutta viitaten aiemmin ilmoitettuun Toyota GR HV -konseptiautoon on odotettavissa, että uusi 86 on samanlainen. Kolme puolaa käyttävässä urheilupyörässä on" GR" logo ja LCD-mittariston tyyli on erittäin taisteleva. Ohjausnäyttö voi luoda virtuaalisen GG-lainan; kolminkertainen taulukko GG-lainausmerkki; tyyliin samanlainen kuin kojelaudan käyttöliittymä ajoneuvon eri käyttöolosuhteiden näyttämiseksi. GR HV -konseptiauto vaihtaa vaihdetta keskikonsolin painikkeilla, ja se voi myös käyttää perinteisiä mekaanisia vaihdevipuja vaihteiden ohjaamiseen ylös ja alas. Nosta ohjaustangon yläosan punainen kansi ylös, sisällä on painike, jossa on" teho" logo, joka on" yhden painikkeen aloitus" ajoneuvon.


Ulkomaiset tiedotusvälineet spekuloivat, että uuden Toyota-sukupolven 86 varusteena on 2,4 litran vaakasuoraan vastakkainen vapaasti hengittävä moottori, joka todennäköisesti kehitetään Subaru FA24 2.4T -moottorin pohjalta ja jonka suurin teho on noin 159 kW (217 hv).

image