New Golf GTI Clubsport julkaistu, New York King palaa

- Oct 29, 2020-

Volkswagen julkaisi hiljattain virallisesti uuden Golf GTI Clubsportin. Uutta autoa voidaan pitää suorituskykyisenä versiona uudesta Golf GTI:stä. Edelleen varustettu EA888-moottorilla.


Koska se on korkean suorituskyvyn versio uudesta Golf GTI: stä, uusi Golf GTI Clubsport eroaa GTI: stä vain yksityiskohtaisesti. Etuosa on edelleen varustettu punaisella garlandilla ja GTI-logolla, mutta musta etuhuuli, joka tulee esiin ja ytimekkäät sumuvalot, ovat GTI Clubsportin ainutlaatuinen ominaisuus. Lisäksi ihmiset voivat myös tunnistaa GTI Clubsportin henkilöllisyyden takaluukun kaksikerroksisen spoilerin ja liioitellun takadiffuusorin kautta.


Sisustusta on myös hieman päivitetty, ja punaisesta on tullut ikoninen väri. ArtVelours-kangasverhoilu on vakiona, ja asiakkaat voivat myös valita ylellisemmän nahkaverhoilun. Integroidut urheilupaikat ovat edelleen urheilullisia.


Sen sijaan GTI Clubsportin tehopäivitys on tärkein. Uusi auto on varustettu EA888 evo4 2.0T moottorilla, jonka suurin teho on 300PS (221kW) ja suurin vääntömomentti 400N·m. Voimansiirtojärjestelmä on varustettu 7-vaihteisella DSG-kaksoiskytkinvaihteistolla. Ajamiseen käytettävä etuakseli on varustettu rajoitetulla liukuerolla, joka vaimentaa tehokkaasti alittavitsemista ja parantaa käsittelyä entisestään. Lisäksi uuteen Golf GTI:hen verrattuna GTI Clubsportin kehon korkeutta on pienennetty 15 mm, ja kehon painopiste on matalampi, mikä edistää käsittelyn parantamista.


Nürburgringin pohjoisrenkaan nopeimpana etuvetoisena ajoneuvona Volkswagen kehitti erityisen ajotilan uudelle Golf GTI Clubsportille. Tämä tila tarjoaa pehmeämmän jousituksen säädön Nürburgringin pohjoisrenkaan värähtelevälle tienpinnalle, jolloin uusi auto voi olla radalla. Parempi rengaspito ylinopeudessa.

volkswagen-golf_gti_clubsport-2021-1600-04