Uusi Corolla IM:n virallinen kuva julkaistu

- Oct 19, 2020-

Kuten otsikko näkee, kahdestoista sukupolvi Corolla tapaa sinut lähitulevaisuudessa. Muutama päivä sitten Toyota julkaisi virallisesti joukko virallisia kuvia uudesta Corolla iM -mallista. Uusi auto on uuteen TNGA-arkkitehtuuriin perustuva hatchback-versio Corollasta, ja sitä voidaan pitää aiemmin julkaistun Aurisin sisarmallina.


Uuden auton ulkomuoto on rohkeampi, ja vyötärö nostetaan korkealle, mikä luo tunteen kelluvasta katosta. Uusi auto on rakennettu TNGA-C-alustalle. Uuden auton suurin kohokohta on uusi sähköjärjestelmä. Hybridimallin tehojärjestelmän lämpöhyötysuhde on jopa 41 %.


Varustettu LED-ajovaloilla. Ajoneuvon linjat ovat sujuvampia ja dynaamisempia. Auton takaosa on myös suunniteltu yksinkertaiseksi, dynaamiseksi ja muodikkaaksi. Uusi alusta parantaa polttoaineenkulutusta ja käsittelytehoa uuden alustan kevyen ja erittäin jäykkyyden konfiguraation kautta, ja TSS-C-aktiiviset turvalaitteet jatkuvat uuden sukupolven Corolla-autoihin, mikä tarjoaa täydellisen aktiivisen turvallisuussuojan


Uusi auto ottaa käyttöön uuden sisustusasettelun. Keskikonsolin yläosa on suurikokoinen keskiohjausnäyttö. Samalla se korvataan kolminapaisessa monitoimiohjauspyörässä, jossa on alempi kromattu nauha. Lisäksi uusi auto korvataan uudella mittaristo- ja vaihtovivulla.


Teholtaan uusi auto tarjoaa kaksi erilaista tehovaihtoehtoa, mukaan lukien 1,8L+ sähkömoottorihybridimallin ja uuden 2,0L-bensiinimoottorin luonnollisesti taatulla mallilla. Vaihteistoon on sovitettu simuloitu 10-vaihteinen CVT-vaihteisto.

11699135_toyota-corolla_hatchback-2019-1280-08