Uusi Chevrolet Camaro julkaistiin

- Oct 16, 2020-

Uusi Chevrolet Camaro on julkaistu äskettäin. Kasvotetun mallin kasvojen muuttaminen on välttämätöntä. Kaikki urheilupakettiversiot julkaistaan ​​tällä kertaa. Normaalin version tavallisesta Camarosta voi kestää jonkin aikaa nähdä. Lisäksi tällä kertaa on lisätty uusi 2.0T-malleihin perustuva Turbo 1LE -versio ja SS-mallit on päivitetty uuteen 10AT-vaihteistoon.


Ottaen SS-version viitteeksi, etupinta on muuttunut paljon. Säleikön pinta-ala, joka jo vie puolet kasvoista, on kasvanut entisestään, ja se on kaikki mustettu. Itse asiassa se on tarpeeksi nopea kiinni superautoon. Don' älä katso sitä, on ilmoitettu, että uusi muotoinen säleikkö voi optimoida aerodynamiikan ja parantaa matkustamon lämmöntuottoa.


Eri versiot tunnistetaan paitsi rungon yksinoikeudella olevasta tyyppikilvestä, mutta ne voidaan erottaa myös kokoonpanomäärityksillä. Esimerkiksi LS / LT-mallin RS-versiossa käytetään 20-tuumaisia ​​alumiinivanteita, ksenonvaloja, LED-takavaloja sekä ylös- ja alaspäin säleikköä ja takaspoileria.


Myös uuden auton kokoonpanoa on parannettu huomattavasti. Se on varustettu uuden sukupolven Infotainment 3 -autojen yhteenliittämisjärjestelmällä, joka sisältää uusimmat navigointi-, puheentunnistus-, sovellukset jne. Uusi auto voi tarjota 7 tai 8 tuuman LCD-näytön. Lisäksi uusi auto varustetaan uudella teräväpiirtokameralla ja myös aktiivinen turvajärjestelmä päivitetään.


Äskettäin lisätty Turbo 1LE -malli on vain 2.0T. Laitteisto-olosuhteet ovat erittäin hyvät. Tämän 2.0T-moottorin maksimiteho on 205 kW (279 hv) ja huippumomentti 400 N · m. Lukuun ottamatta Volvon kaksoisahtimia T6 ja AMG 45, vastustajan löytäminen on yleensä vaikeaa. Lisäksi autossa on joukko räätälöityjä sarjoja, mukaan lukien FE3-jousitus, urheiluvanteet, Brembo-jarrukomponentit, ajotilan valinta, urheilullinen ohjauspyörä, Recaro-istuimet jne. Tämän urheiluversion kokoonpano ei ole lähtökohta kaikki.

雪佛兰