Moderni I30 N-Line Spy valokuvien valotus

- Jun 22, 2018-

Äskettäin olemme saaneet joukon moderneja vakooja kuvia i30: n N-linjasta ulkomailta. Uusi auto voidaan nähdä urheiluversioversiona i30 Common Editionin pohjalta. Samalla kuin Golf R-Line, se on lähinnä urheilua. Päivityksessäsi ei tule olemaan merkittäviä muutoksia suorituskykyyn.

Ulkonäköä silmälläpitäen voimme havaita, että i30 N-Line on ajovalaisin, joka on yhdenmukainen i30 N: n kanssa. Imuverho, sumuvalon alue ja etupuskuri eivät ole muuttuneet. Ulkomaisten tiedotusvälineiden keinottelun mukaan etupinnan hopeanharmaa päällystetyn osan odotetaan olevan tilapäisesti koottu, ja i30 N: n massatuotannon jälkeen on odotettavissa pieniä eroja.

Auton reunalla uusi auto on edelleen hyvin samanlainen kuin i30 N, mutta siinä on terälehti-tyyppinen alumiiniseospyörä, joka parantaa liikemäärää. Takapäässä uusi ajoneuvo ottaa kaksipuolisen pakokaasun kokoonpanon toiselle puolelle ja loput on periaatteessa sama kuin i30 N.
Viitattaessa vakioversioon i30 on powered by 1.0T ja 1.4T moottori, ja suurin teho on 118 hevosvoimaa ja 139 hevosvoimaa vastaavasti. N-Line-mallin odotetaan sisältävän 1.4T-moottorin, ja sen odotetaan nostavan hieman tehoa.


35 hydun.png