Lexus UX Special Edition virallinen kartta julkaistu, rajoitettu 1000 yksikköön

- Oct 31, 2020-

Äskettäin Lexus ilmoitti virallisen kartan Blackus-versiosta Lexus UX: sta (kyselyn perushinta|katso viite). Uusi auto perustuu Lexus UX 250h -autoon, ja se lisää pääosin erilaisia ​​mustia mustia sarjoja. Samanaikaisesti on raportoitu, että Lexus UX Black Line -erikoispainos on saatavana ensi vuoden ensimmäisellä puoliskolla rajoitetulla 1000 yksikön painoksella.


Erikoisversiomallina Lexus UX Black Line -mallin ulkonäkö on pimennyt etusäleikössä, ajovalojen kehyksessä, ulkopeileissä ja tavaratelineessä. Samalla ulkonäön värin suhteen kuluttajilla on valittavanaan kolme erikoisväriä helmihalkea, kaviaari ja kreikkalainen vesi. Viimeinen ajoneuvon vanteen koko on 18 tuumaa.


Sisätilojen osalta uusi auto jatkaa perinteisen mallin yleistä suunnittelua. Voit valita mustan koristelun tai koivun koristeen samalla värillä kuin istuimen. Autoon lisätään lisäksi sinisiä elementtejä koristeluun, mikä näkyy erityisesti sinisessä turvavyössä ja jalkatyynyssä.


Katso Lexus UX 260h: n nykyinen sähköjärjestelmä. Se on hybridijärjestelmä, joka perustuu 2,0 litran moottoriin. Järjestelmän suurin yhdistetty teho on 181 hevosvoimaa. Se tarjoaa myös etuvetoiset ja E-Four-nelivetoiset mallit. Ja tässä erikoispainoksessa käytetään samanlaista sähköjärjestelmää.

Lexus