Hondan kymmenennen sukupolven sopimus järkyttyneenä

- Jun 11, 2018-

Huhtikuun 16, 2018 illalla Guangzhou Automobile Honda "ACCORD NIGHT Accord Night" loisti Pekingissä, kymmenennen sukupolven Accordin järkyttynyt julkaisu, kymmenennen sukupolven Accord, joka on varustettu kahdella SPORT TURBO, SPORT HYBRID -moottorikokoonpanolla, odotetaan kolmannella neljänneksellä tämän vuoden virallisesti lueteltu.


Kymmenvuotinen sukupolvi Accord hyväksyy Hondan perheen lentävän siiven etupinnan, joka yhdistää pitkän nenämuodon etupinnan siipi-tyyppisiin LED-ajovaloihin dynaamisen nopeuden tunteen luomiseksi. kojelauta käyttää uutta 7-tuumaa. TFT-värin monikäyttöinen informaationäyttö, keskusohjausnäytöllä on 8 tuuman ultra-laaja kelluva tyyppi, avainkytkin on herkkä ja sokea toiminto voidaan helposti toteuttaa; älykäs näyttö tukee Honda CONNECT- tai CarPlay-yhteensopivuutta.


Lisäksi kymmenennen sukupolven Accordissa ei ole pelkästään Honda SENSING -hanketta, joka on hyvin arvostettu markkinoilta ja käyttäjiltä, mutta sisältää myös MVC: n 360 asteen panoraamakuvan, CTM: n taustapeilien dynaamisen muistutusjärjestelmän ja PA-kiinnitys jarrutustoiminnolla ensimmäistä kertaa. Ajoneuvon apujärjestelmä. Hondan "turvallisuuden kaikille" -konseptille kiinni on myös PUH-jalankulkijoiden törmäyssuojajärjestelmä, joka tarjoaa kaikenkattavan tietoturvan tieliikenteen osanottajille.

The tenth-generation Accord.jpg