Hondan uusi civic lanseerataan Yhdysvalloissa, lisää urheilumalleja

- Oct 30, 2020-

Honda (Pohjois-Amerikka) ilmoitti virallisesti, että 10.


Ulkonäöltään uuden American Civicin etupuskuri ja ilmanottosäleikkö on uudistettu, ja säleikkökromireuna on muutettu kirkkaan mustaksi maaliksi. Samalla uudentyylinen etupuskuri ottaa käyttöön läpityyppisen pienemmän ilmanottoaukon ja L-muotoinen sumulamppualue on kromattu, ja muoto on uusimpi. Kokoonpanosta riippuen uusi auto tarjoaa edelleen olemassa olevat ksenon- tai LED-valonlähteen ajovalot.


Takaosassa neliovinen versio on uusi kromikoriste puskurin alaosassa. Huippuluokan mallien lisäksi uuteen autoon tulee myös 18-tuumaiset alumiiniseosvanteet, jotka tekevät siitä urheilullisemman. Värien vastaavuuden kannalta uusi auto tarjoaa kolme uutta väriä: platinavalkoisia helmiä, laavalavahelmet ja ravitsevat keltaiset helmet.


Sisäosa on yhdenmukainen nykyisen mallin kanssa. Tärkein päivitys on uusi Display Audio -infotainment-järjestelmä, joka tarjoaa fyysisiä painikkeita, kuten äänenvoimakkuuden nuppeja ja muita toimintoja, parannetun Bluetooth-toiminnon, ja kaikki kokoonpanot on varustettu uusituilla ohjauspyörän ohjauspainikkeilla intuitiivisemman toiminnan saavuttamiseksi.


Sisustuskokoonpanon osalta uusi auton kojelauta ja keskiohjaus lisäävät punaisen urheiluteeman ja tarjoavat nahkaan käärityn ohjauspyörän ja vaihtovivun, vaihtomeloja, kuvioituja alumiinisia urheilupolkimia ja matkapuhelimen yhdistämistoimintoja Apple CarPlayn ja Android Auto. Central -ohjausjärjestelmän kanssa, jossa on 7 tuuman näyttö jne.

honda-civic-sedan-coupe-1