Honda Pilot PHEV Spy Kuvat

- Jun 22, 2018-Muutama päivä sitten saimme tien testin vakoojan laukauksen Hondan keskikokoisen SUV Pilotin ryhmästä ulkomailta. Kuvasta näemme, että kuljettajan sivulata-aluksella on lisätty musta laajennusliitäntä, todennäköisesti plug-in-hybridi. Dynaamiset mallit. Lisäksi säleikkö ja lamppuosa voivat muuttaa muotoa.

Vakoilukuvia voi nähdä väärennetyssä autossa erillisen reiän lähellä, ja se on todennäköisesti plug-in-hybridiautojen latausliitäntä. Nykyisten uutisten mukaan uusi Honda Pilot jakaa hybridi-voimansiirron Odysseyn kanssa, joka koostuu pääasiassa 2.0 litran luonnollisesti imevästä Atkinson-syklin moottorista ja moottorista, jonka suurin teho on 212P (158kW) ja suurin vääntömomentti 314N • m . Ajotilassa moottori ajaa moottoria matalilla nopeuksilla ja suuri kuormitustila johtuu moottorin ja moottorin yhteydestä ajaakseen ajoneuvoa. Joissakin tapauksissa moottoria ja moottoria käytetään yhdessä.

Honda Pilotin bensiiniversio käyttää luonnollisesti imuroitua 3,5-litraista V6-moottoria, joka sopii yhteen vaihtelevasylinteritekniikan kanssa, jonka suurin teho on 280Ps (208kW) ja suurin vääntömomentti 355N • m. Alhaisen profiilin malleissa on kuusivaihteinen automaattivaihteisto ja huippumalleilla varustettu 9- vaihteinen automaattivaihteisto.


36 honda.png