Honda INSIGHT: n virallinen muokattu auton virallinen kartta, ulkonäkö on urheilullisempaa

- Nov 15, 2020-


Honda ilmoitti virallisesti uudesta muunnetusta INSIGHT-versiosta, joka saattaa ilmoittaa joitain muutoksia vuoden 2019 INSIGHTiin, ja osallistuu vuoden 2018 SEMA-muutosnäyttelyyn Las Vegasissa, USA: ssa.


Ulkonäön kannalta uuden virallisen INSIGHT-virallisen muunnetun version tyyli on käytännöllisempi. Suurin ero tavalliseen versioon on 17-tuumaiset SBK-pyörät, sumuvalojen yksityiskohdat, etupuskurin musta koristelista, musta sivuhelmaverhoilu jne. Virallisten tietojen mukaan auto varustetaan myös ainutlaatuisilla sisävalaistusjärjestelmillä, kuten tervetuloa valot ja oven verhoilupaneelin ympäristön valot.


Tehon ei odoteta muuttuvan. Uusi INSIGHT käyttää Honda&# 39: n kolmannen sukupolven hybridivoimajärjestelmää, jossa on 1,5 litran + kaksoismoottorit. Tämän järjestelmän suurin teho on 112 kW (152 hv), suurin vääntömomentti on 267 N · m, ja siellä on Sport ja Eco. Kolme ajotilaa, Normaali ja Normaali, ovat valinnaisia. Virallisten tietojen mukaan sen polttoaineenkulutus on 4,24 litraa / 100 km.