GPS-ajoneuvojen käyttöjärjestelmän luokittelu

- Apr 18, 2018-

GPS-ajoneuvojen sovellusjärjestelmät kuuluvat yleensä kahteen pääluokkaan: ajoneuvon seurantajärjestelmät ja ajoneuvon navigointijärjestelmät. Ne ovat hyvin erilaiset toiminnassa, yksi ajoneuvojen varkauksien estämisessä ja yksi ajoneuvojen itsenäisestä navigoinnista.


Murtosuojaus


Koska "vain hyväksy, ei lähetä" -signaali on tärkeä ominaisuus GPS-vastaanottimen järjestelmälle, varkaudenestoon käytettävä GPS-seurantajärjestelmä on ratkaisu, jolla voidaan ladata ajoneuvon käyttö viestintäverkon ja hallituksen tukemana järjestelmä antaa GPS-ajoneuvon varkaudenestolaitteelle.


Itsenäinen navigointi


Autonavigaattori vastaanottaa satelliittisignaaleja, elektronisen karttatiedon, ajankohtaisen valvonnan omalla asemallaan ja määränpäällä, itsenäinen navigointijärjestelmä ei veloita mitään käyttömaksuja, käyttäjät voivat valita omien tarpeidensa mukaan karttatietojen hankkimisen.


GPS-tekniikkaa käytetään GPS-satelliittisignaalien vastaanottamiseen. Se voi vastaanottaa satelliittien lähettämiä dataparametreja 24 tuntia vuorokaudessa ratkaistakseen vastaanotetun kolmiulotteisen sijainnin, kolmiulotteisen suunnan sekä liikkeen nopeus- ja aikatiedot. Kun käyttäjä asentaa auton GPS-autoon, löydämme ravintolan tai lähimmän huoltoaseman muutamassa sekunnissa riippumatta kaupungin, kaupungin tai esikaupungista, jossa käyttäjä sijaitsee.