Fisker Oceanin virallinen karttajulkaisu julkaistaan 7. tammikuuta

- Jan 22, 2020-

Fisker julkaisi uuden täysin sähkömaastoauton, Fisker Ocean, virallisen kartan. Uusi auto debytoi Pohjois-Amerikan CES-näyttelyssä (International Consumer Electronics Show), joka avataan 7. tammikuuta. Raportoidaan, että Fisker Ocean aloittaa myynnin vuoden 2021 jälkipuoliskolla, ja auton hinta Yhdysvalloissa. on alkaen 37 499 dollaria (noin 261 400 yuania).


Kuten useimmissa sähköajoneuvoissa, Fisker Ocean käyttää suljettua ritilämallia. Ajovalot ovat kapeat ja pitkät, läpäisevillä LED-nauhoilla hienostuneen tunteen. Fisker Oceanin etupinnan alaosassa on suuri hunajakenno-ritilä, jossa on karkeat viivat, mikä on jyrkästi vastakkaissa hienojen ajovalojen kanssa.


Fisker Oceanin sivusuunnittelu on suhteellisen yksinkertainen. Samanaikaisesti kattoon lisätään aurinkopaneeli, joka voi syöttää virtaa akulle ja vaikuttaa osaltaan alueen lisäämiseen. Auton takana Fisker Oceanin muotoilu on edelleen hyvin yksinkertainen. Kapeat ja pitkät takavalot on suunniteltu kaikuamaan ajovalot. Takana oleva puskuri käyttää myös kestävää muotoilua, jolla on visuaalinen vaikutus.


Tällä hetkellä virkamies on julkaissut vain osittaisen yksityiskohtaisen kartan sisäosasta, joka osoittaa siirtoalueen ja multimedian ohjausalueen muodon. Lisäksi virkamiehet ovat sanoneet, että Fisker Oceanin sisustus valmistetaan kierrätysmateriaaleista.


Voimaosassa uusi auto varustetaan litium-akulla, jonka kapasiteetti on 80kWh, ja virkamies sanoi, että sen kantavuus voi olla 300 mailia (noin 483 km).

121_meitu_1