Ferrari SF90 Cabriolet tai julkaistu 12. marraskuuta

- Nov 11, 2020-

Muutama päivä sitten saimme asiaankuuluvilta kanavilta tietää, että Ferrari SF90 Spider, jonka alun perin oli tarkoitus julkaista 5. marraskuuta, julkaistaan ​​virallisesti 12. marraskuuta. Aikaisempien uutisten mukaan Ferrari julkaisee kaksi uutta autoa vuoden lopussa . Nämä kaksi mallia voivat olla SF90 Spiderin ja Portofinon modifioituja malleja.


Testiauto on peitetty voimakkaalla naamioinnilla, eikä uuden auton yksityiskohtaista suunnittelua voida vielä nähdä. Uusi auto ei kuitenkaan avoautomallina ole kovin erilainen kuin koko Ferrari SF90 Stradale. Kohokohdat ovat pääasiassa avoauton muotoa ja menetelmää. Vakoilukuvista en nähnyt hain evän antennin muotoa SF90 Stradalen katolla, ja takasiiven lähellä tai muunneltavan mallin antennin sijainti oli erilainen.


Peitetyn katon näkökulmasta uuden auton odotetaan omaksuvan kovakantaisen avoauton rakenteen, ja ikkunan alempi viiva on nostettu lähelle istuimen pääntuen asentoa, joten uusi auto on lähempänä muotoa Targan avoauton jälkeen. SF90 Stradale käyttää matalaa painopistesuunnittelua, ja moottorin asettelu on matalampi kuin edellisen mallin. Siksi ohjaamon takana olevan moottoritilan yläosassa on suurempi tila. Uuden auton odotetaan olevan varustettu sähköisellä taitettavalla kovakantaisella avoautolla.


SF90 Stradale, Ferrarin&# 39: n ensimmäisenä sarjatuotantona valmistettuna ulkoisena ladattavana hybridimallina, avasi uuden luvun Prancing Horse -brändin historiassa. Tällä mallilla on erittäin voimakas suorituskyky, ja se jopa löi LaFerrarin lippulaivamallin yhdellä sekunnilla omalla fioranoradallaan. Ferrari SF90 Stradalen suurin lähtöteho voi olla 1000 cv, ja painosuhde tehoon on 1,57 kg / cv.