Langattomien CarPlay-järjestelmien kehittäminen

- Nov 13, 2019-

Langaton CarPlay on täydellinen mihin tahansa matkaan. Mene autoosi ilman, että otat iPhone-laukkuasi tai taskuasi ja ala kokea CarPlay vaivattomasti. Opi suunnittelemaan CarPlay-järjestelmäsi langattomaan yhteyteen iPhoneen. Ymmärrä laitteistovaatimukset, hyvien käyttökokemuksien parhaat käytännöt sekä pariliitos- ja yhdistämisprosessin optimointi.


CarPlay on älykkäämpi ja turvallisempi tapa käyttää iPhonesi autossa. Opi päivittämään ajoneuvojärjestelmäsi hyödyntämään iOS 13: n uusia ominaisuuksia. Lisää tuki näytön koon dynaamiseen muuttamiseen, toisiin näytöihin, kuten instrumenttiryhmiin, ja jopa epäsäännöllisen muotoisiin näytöihin. Opi tukemaan "Hey Siri" -käyttöä ilman äänen aktivointia.


Opi kuinka CarPlay toimii ja kuinka suunnitella auton infotainment-järjestelmä toimimaan saumattomasti iPhonen kanssa. Ymmärrä parhaat käytännöt saadaksesi hyvä käyttökokemus, joka integroi CarPlay auton auton alkuperäiseen järjestelmään.


Opi kuinka CarPlay integroituu auton infotainment-järjestelmään. Ymmärrä, kuinka CarPlay on suunniteltu toimimaan autosi resurssien, kuten näytön, kaiuttimien, mikrofonin, käyttäjän sisääntulojen, ohjauspyörän hallintalaitteiden, instrumenttiryhmän ja antureiden, kanssa.


Ymmärrä, kuinka ääni-, viesti-, VoIP-puhelut tai automaker-sovellus otetaan käyttöön CarPlayssa. Ääni-, viesti- ja VoIP-puhelut -sovellukset käyttävät johdonmukaista mallia, joka on optimoitu käytettäväksi autossa. Automaker-sovellukset tarjoavat ajoneuvokohtaisia säätimiä ja näyttöjä kuljettajien yhteyden pitämiseksi poistumatta CarPlaysta. Tutustu parhaisiin käytäntöihin ja opi CarPlay-sovellusten työkaluista ja kehyksistä.