Chevrolet tiedotteet bleiseri

- Jun 22, 2018-

Chevrolet Blazer (Kiinan käännös ”edelläkävijä”) on tunnettu merentakaisten Maastoauto mallin. 1990-luvulla se käynnisti ensimmäisen sukupolven tuotteita.Monen vuoden jälkeen, Chevrolet käynnisti uuden sukupolven bleiseri malleja, TA tullut synonyymi kattava, trendikäs Maastoauto.Uusi auto on sijoitettava keskikokoiset maastoauto (välillä explorer ja Traverse) on varustettu 2.5 L, 3,6 L kaksi luonnollinen ilmanotto moottorit, vastaavat 9AT vaihdelaatikko.On todettu, että uuden auton näkyvät Yhdysvaltain markkinoilla jo 2019

Chevrolet upouusi bleiseri on erittäin avant-garde ulkonäkö. Etuseinän suunnittelu vastaa myös vuorovesi maineikkaalta; ”big mouth” säleikkö ja ”pieni silmä” ajovalot luodaan hillitty suunnitelma.
Uusi Chevrolet Blazer kehon sivuprofiili on esitetty erittäin korkea. Ikkunan rivillä nousivat jyrkästi C-pilarin takana ja sulautui top D-pilarissa.Sen laitoksen koosta ei ole vielä tiedossa, mutta se sijaitsee suuri viisi pk-katumaasturit, samanlainen crown road ja Loulan.Tukeva ja koko häntä luo tunne valtaa ja pienempi kaksi chrome pakokaasun mallit molemmin puolin on myös hieno.
Chevrolet uudet bleiseri myös käynnistänyt ”RS versio” ikkunan rivillä käyttää tumma punainen maali, musta urheilu ympärillä, vaikka kulta rusetti LOGO on tullut musta; yleinen urheilu luonne koko.


Chevrolet uusi bleiseri kokoonpano on hyvin rikas, mukaan lukien: aktiivisen turvallisuuden järjestelmän suite, panoraama kattoluukun, hansikaslokero sähkölukot, sähköinen ohjauspyörä, panoraama kuva ja etuistuimella Lämmitys / tuuletus, kauko aloittaa / Ilmastointi valvonta / ikkunan ohjaus, jne., high Malli lisää: adaptive cruise, takapenkin Lämmitys, streaming peilit ja paljon muuta. Jos olet digitaalisen harrastaja, voit myös autossa: 8 tuuman keskusvalvonta-näyttö, joka on langattoman latauksen aluksella, 6 USB-porttia, 4G LTE auto Wi-Fi, Apple CarPlay / Android automaattinen langattoman internetin ja muita toimintoja.


34 chevrolet.png