Autotehdasyhteys Benz GLA: lle julkaistu

- Jun 25, 2019-

Tämä Android-käyttöliittymän navigointimoduuli on erityinen Mercedes Benz NTG5.0 5.1 -järjestelmälle, jossa on Android 4.4 / 5.1 IOS, lisäysjärjestelmä alkuperäiseen multimediajärjestelmään. Tarjoa online-GPS-navigointia, WiFi-yhteyttä, 3G-Internetiä, Android / IOS-puhelimen peili.

Yhteensopivat seuraavat ajoneuvot:

Benz A, B, C, CLA, CLS, GLE, GLA, GLC 2014-2018

Järjestelmä NTG5.0 / 5.1 4-napainen pyöreä HSD-videoliitin

Ominaisuudet:

· Plug and play -liittimet tekevät asennuksesta yksinkertaisen ja helpon. Tee vain valjaat ja LVDS-kaapeli CD-levyn taakse, niin työ on valmis.

· Älypuhelimen peilaus iOS- ja Android-puhelimissa, joiden resoluutio on 1080P: kaikki näiden älypuhelimien näytöt voidaan peilata auton näytölle, mukaan lukien navigointi, verkko, pelit ja niin edelleen, 1080P-yhteyttä käytetään takaamaan toimituskuvan laatu.

· CAN-ruutua käytetään generoimaan käänteinen signaali, joten kameran asennus on helppoa ja vain kytke ja pelaa.

· Navigoinnin voidaan lisätä, nuppia käytetään kartan ohjaamiseen ilman, että tarvitset ylimääräistä kosketusnäyttöä OEM-nestekidenäytölle:

A. OEM-nappulaa käytetään kartan hallintaan, käyttäjät vain kiertävät tai työntävät nappulaa toistuvasti, kuvakkeen valinta kartalla muuttuu kartalla ja käyttäjän painallus suorittaa valinnan. Tällä toiminnolla on OEM-tyyli.

B. Kun asetettu karttatila: nuppi voi liikkua vapaasti, kun taas OEM-tilassa sitä voidaan kiertää vain rajoitetussa valinnassa.

C. Nappulatoiminnolla ei ole taustatoimintoja.

· Lisätty ristinäyttö voidaan näyttää myös kartalla [kun DIP1 CAN-ruudussa = ALAS], joten kun käyttäjä kiertää nuppia, näytetty risti menee vasemmalle tai oikealle. Nupin ylös / alas painallus saa sen liikkumaan ylös tai alas. Push-toiminta suorittaa kosketuksen ristikeskukseen. Tällä tavalla mitä tahansa jälkimarkkinakarttaa voidaan tukea. Nuppi vapautetaan lisätyssä karttatilassa, eikä sillä ole taustatoimintoja OEM-radiossa.