BMW:n lippulaiva Pure Electric SUV IX debytoi

- Nov 12, 2020-

11. marraskuuta BMW julkaisi virallisesti iNEXT-massatuotantoversion "iX". Uusi auto on sijoitettu keskikokoiseen ja suureen maastoautoon ja se on ensimmäinen malli, joka on rakennettu uudelle puhtaalle sähköalustalle. Teho perustuu viidennen sukupolven eDrive-tekniikkaan, joka voi tuottaa maksimitehon 370kW (500PS) ja saavuttaa puhtaan sähköakun käyttöiän yli 600 km. Lisäksi uusi auto aloittaa tuotannon BMW Dingolfingin tehtaalla vuoden 2021 toisella puoliskolla, ja se lanseerataan markkinoille vuoden 2021 lopussa.


BMW:n mukaan iX:n suunnittelu on sisältäpäin, ja sen tavoitteena on tarjota kuljettajille ja matkustajille laadukas elämänkokemus. Sen yksinkertainen ulkomuoto näyttää uuden tavan matkustaa.


Viranomaiset totesivat, että maksimaalisen tarkkuuden varmistamiseksi käytettäessä munuaisverkon taakse asennettua tutka-anturia verkon valmistuksessa käytetään nanotason tyhjiöpinnoiteprosessia. Plasma sintterioidaan korkean tyhjiön alla lasertekniikalla kahden eri värin ja näkyvien 3D-efektien tuottamiseksi.


Uusimman sukupolven HUD head-up -näyttö ottaa ensimmäistä kertaa käyttöön kehyksettömän muotoilun. Verrattuna keskikonsolin aiempaan koveraan muotoiluun, se voidaan nyt asentaa tasan kojelaudan pinnalle; ja tuettu näyttösisältö sisältää: reaaliaikaisen nopeuden, tehokkaan nopeusrajoituksen , Viestit, kuljettajaa avustavan järjestelmän tilailmaisimet, Apple Carplayn yksityiskohtaiset navigointiohjeet sekä luettelon puhelin- ja viihdetietoja.

BMW-iNext-SUV-27