Alfa Romeo Performance Viistoperä Giulietta / MiTo

- Oct 20, 2020-

Muutama päivä sitten Alfa Romeo julkaisi viralliset kuvat suorituskyvyn viistoperistä MiTo Veloce S ja Giulietta Veloce S. Koko runko on maalattu punaisella ja mustalla herättämään katsojien adrenaliinia. Ja näiden kahden viistoperän on huhuttu piilottavan Alfa Romeo, koska MiTon lanseeraamisen jälkeen vuonna 2008 Giulietta ei ole seurannut sen julkaisemisen jälkeen vuonna 2010, ja tällä kertaa virkamies halusi selvästi GG: n tehdä asioita."


Alfa Romeo' -sanakirjassa Veloce S tarkoittaa rajoitettua määrää ja suorituskykyä. Tämä aika ei ole poikkeus. MiTo Veloce S ja Giulietta Veloce S on rajoitettu 200 yksikköön, pääasiassa Euroopan markkinoille. Rajoitetun painoksen erottamiseksi tavallisesta versiosta A-pylvään alla olevalla lokasuojalla on yksinoikeusmerkki, ja jarrusatuloissa ja oven alareunassa on ripaus punaista. Etu- ja takapuskurit on myös koristeltu punaisella korostuksella vain stimuloimaan adrenaliinia.


Lisäksi kahden uuden auton etusäleikkö, sivupeilit ja etupuskuri on valmistettu ainutlaatuisesta Carbon Look -materiaalista. Pyörissä käytetään 18 tuuman mattamusta kevytmetallivanteita, ja muihin ulkoisiin kokoonpanoihin kuuluvat yksityisyyslasi ja takatutka. Sisustus sisältää automaattisen ilmastointilaitteen, 7,0 tuuman Alfa Connect -toiminnolla varustetun keskusohjausnäytön, peruutuskameran, HDMI-tulon ja USB-portin, samalla kun tuetaan Apple CarPlay- ja Android Auto -toimintoja, kun taas Giulietta Veloce S: ää verrataan MiTo Veloce S: ään Lisätty Mopar Connect -toiminto.


On syytä mainita, että Giulietta Veloce S on hankkinut vuonna 1919 perustetun Magneti Marellin modifiointiosaston huolellisesti suunnitellun Gran Turismo -pakoputkiston, joka on vahvempi ja kalliimpi. Tällä hetkellä MiTo Veloce S: n hinta on 26900 euroa Saksassa ja Giulietta Veloce S on 38550 euroa. MiTon tehokonfiguraatio on 1,4 litran turboahdettu nelisylinterinen moottori, jonka maksimiteho on 125 kW (170 hv), ja voimansiirto on sovitettu kuuden nopeuden kaksoiskytkinvaihteistoon. Giulietta Veloce S on sovitettu 1,75 litran turboahdettuun nelisylinteriseen moottoriin, jonka nimellisteho on 177 kW (240 hv). Vastaava TCT-vaihteisto.

阿尔法罗密欧