2020 Kia Niro Hybrid Hybrid Edition on päivittänyt tekstuurin

- Aug 19, 2020-

Äskettäin saimme tietää ulkomaisilta tiedotusvälineiltä, että vuoden 2020 Kia Niro Hybrid on tulossa. Nykyiseen malliin verrattuna uudessa autossa ei ole suuria muutoksia rungon ääriviivoihin. Suurin ero näkyy sisäisten ja ulkoisten yksityiskohtien päivityksessä. Uusi auto ylläpitää nykyisen mallin voimansiirtoa ja lisää kuljettajaa avustavaan järjestelmään.


Vuoden 2020 Kia Niro Hybrid on päivitetty yksityiskohdiltaan muun muassa uusilla projektorivaloilla ja sumuvaloilla. Lisäksi uusi timanttikuvioinen säleikkö ja kaksimuotoiset LED-ajovalot lisäävät uuden auton tunnistamista.


Uuden auton sivumuoto ja rungon koko pysyvät ennallaan, ja 16- ja 18-tuumaiset seospyörät ovat valinnan käytettävissä.


Takana uusi auto korvataan uudella LED-takavalotyylillä, mikä parantaa tunnistamista yöllä. Takaikkunan yläpuolella pieni musta takasiipi lisää ripauksen urheilullisuutta, ja alla olevat crossover-surround ja pyöräkaaret saavat koko auton näyttämään karummilta.


Kia Motors kertoi, että vuoden 2020 Kia Niro Hybridin sisustusta on muutettu yksityiskohtaisesti. Uudistettu 7-tuumainen mittaristo ja 8 tuuman kosketusnäyttö näyttävät erittäin teknologisilta, ja se tarjoaa myös 10,25 tuuman näytön ja Harman / Kardon-äänijärjestelmän. Käytettävissä valintaa varten. Kokoonpanon, melonnan vuoron, elektronisen pysäköinnin, kuusivärisen ympäristön valon ja muiden kokoonpanojen osalta on saatavana.


Teholtaan uusi auto varustetaan jatkossakin 1,6LGDi-moottorilla + 1,56kWh litiumioniakulla, jossa on bensiini-sähköhybridijärjestelmä. Tällä hetkellä virkamies ei ole ilmoittanut liikaa erityisiä parametritietoja, kiinnitämme edelleen huomiota.

image