15 organisaatiota yhteistyötä kehitetään auto, verkko arvopaperi liuos

- May 29, 2018-

Tiedotusvälineiden mukaan Saksan hallitus myöntää 7,2 miljoonaa euroa (noin US$ 8.443 miljoonaa euroa) SecFor autot, jonka tarkoituksena on tarjota suojausratkaisuja yhteydessä ajoneuvoille.


SecForCARs-hanke käynnistyy maaliskuussa 2021. Keskitytään kehittämään toisiinsa ja itse ajo ajoneuvojen katolle lisäämään niiden turvallisuutta. Miten määritellä tällaisten ajoneuvojen turva-aukot? Miten autovuokraamot ja teknologiakumppaneille varmistaa että löydetty turvallisuusaukkoa poistetaan mahdollisimman pian?
Hanke tutkii uuden automaattisen ajoneuvon turvallisuuden verkkoratkaisut. SecForCARs on Englanti sana lyhenne turvallisuuden yhteydessä (autonominen autot) Infineon on johtava hankkeen.


SecForCARs on kehittänyt uuden ajoneuvon verkko arvopaperi liuos aikaisempi tutkimus. Kytketty ajoneuvojen tarjoaa monia etuja itse ajo ajoneuvot. Esimerkiksi konepajan viestintäteknologia voidaan varoittaa naapurimaiden ajoneuvojen ilmoittaaksesi vaurioitunut tai tumma teillä, mikä parantaa ajoturvallisuutta. Elektroniikasta on kuitenkin antaa arvopaperi suojelus vastaan hyökkäyksiä ulkopuolelta ajoneuvon. Tämän vuoksi hanke keskittyy myös tutkia ja arvioida innovaatioiden mekanismeja.


11.0.jpg