Wrangler aikoo työntää sähköisen hybridiversion vapautettavaksi vuonna 2020

- Aug 24, 2018-

Uusi Wrangler-sukupolvi on käynnistetty virallisesti tämän vuoden heinäkuussa, säilyttäen perheluokan klassisen suunnittelun ja samalla varustettuna uudella 2.0T-moottorilla. Viime aikoina olemme oppineet ulkomailta tiedotusvälineiltä, että Jeep Wrangler aikoo käynnistää plug-in hybridi PHEV-mallin, ja uusi auto julkaistaan virallisesti vuonna 2020.


Suunnittelussa Wrangler PHEV: n odotetaan olevan samaa muotoilua kuin nykyinen malli, mutta se lisää uuden energian tunnistus- ja latausrajapinnan keholle. Etupinnalle säilytetään myös klassinen ilmanottoaukko ja molemmilla puolilla pyöreät ajovalot näkyvät hyvin valaistuksen jälkeen. Lisäksi suurien vanteiden levittäminen kehon molemmille puolille lisää uuden auton ajokykyä.


Sisäosa, Jeepin klassikkomallina, onko se korvaava vai uusi energiaversio, sen yleinen muotoilu ja ulkonäkö eivät muutu kovin paljon. Kuitenkin, kun PHEV-versio on otettu käyttöön, yksilöllinen logo lisätään kojelautaan ja tiedot, kuten akun jäljellä oleva kapasiteetti ilmoitetaan.


Voimassa oleva uusi auto on plug-in-hybridijärjestelmä, joka koostuu moottorista ja moottoreista.

Wrangler electric hybrid version.jpg