Viimeisimmän COMAND-järjestelmän avulla kotimainen Mercedes-Benzin uusi E-luokan vakooja

- Jul 09, 2018-

Viime aikoina jotkut kotimaiset tiedotusvälineet paljastivat joukon kotimaassa tuotettua uutta E-luokan standardiakseliversiota testivärikuvista. Vakoilukuvat osoittavat, että uusi auto korvataan uudella COM-tason ihmisen ja tietokoneen vuorovaikutusjärjestelmällä.


Eri kuin kotimaassa tuotetusta vakioakselisesta versiosta E, koeauto noudattaa pystysuoraa vakiomallia sen sijaan, että nykyisen standardiakselin version urheilullinen "iso standardi" -suunnittelutapa olisi. Lisäksi uuden auton ulkonäkö on periaatteessa sama kuin nykyisessä mallissa, eikä ole merkittävää eroa.


Uuden auton sisustus on tämän muutoksen painopiste, joka korvaa viimeisimmän COMAND-ihmisen ja tietokoneen vuorovaikutusjärjestelmän uuden C-luokan kanssa, jonka odotetaan olevan optimoitu toiminnallisuudeksi. Samaan aikaan koeauton vakioversio käyttää myös mekaanisia mittaristoja. On todettu, että uusi E-luokka korvataan Mercedes-Benzin uusimmalla M264 2.0T -moottorilla, joka tukee myös 48V-järjestelmää, BSA-moottoria ja muita tekniikoita.

With the latest COMAND system, domestic Mercedes-Benz new E-class spy photos.png