Listataan elokuun lopulla, uutiset uusista kotimaisista CC-altistumista

- Jul 09, 2018-

Muutama päivä sitten virallisten uutisten mukaan FAW-Volkswagenin uusi sukupolvi CC julkaistaan virallisesti elokuun lopussa (ei listattu 20. elokuuta eräiden mediakertomusten vuoksi).


Uusi auto pohjimmiltaan jatkaa Volkswagen Arteonin suunnittelua. Verkon etupuoli on koristeltu iso kromi banneri. Ylempi kaksi kromi-leikattua nauhaa ulottuvat molemmille puolille ja ovat taitavasti liitetty valokennoihin.


Rungon kyljessä on terävä vyötärölinja, joka on suoraan kytketty takavaloihin. Auton takaosassa on sileät linjat, ja "pieni ankkan hännän" muotoilu, jossa häntä ylösalaisin, parantaa dynaamista tyyliä. Lisäksi takavalon malli on suhteellisen tasainen. Lisäksi molemmilla puolilla on kaksi pakoputkistoa. Rungon koon mukaan uuden auton runko ja leveys ovat 4862 (R-Line-sarjan pituus 4864) / 1870/1447 mm ja akseliväli on 2841 mm.


Volkswagen Arteonin tavoin uuden CC: n sisätila on edelleen Passat B8: n (mukaan lukien Magotan, Wei Lan) mukainen, vain yksityiskohdat säädettyinä, kuten hiilikuitulinjojen lisääminen. Keskiohjausosassa korkean profiilin malli on varustettu 9,2 tuuman kosketusnäytöllä. Lisäksi uusissa autoissa on saatavana myös kehyksetöntä ovet, ajotavan valinta, automaattinen ilmastointi, sähköinen kattoluukku, päämoottori / hieronta, takana itsenäinen ilmastointi, istuinlämmitys jne.


Voimassa oleva uusi auto tarjoaa kaksi erilaista 2.0T-moottoria, joista kuluttajat voivat valita. Suuritehoinen versio on 220 hevosvoimaa (162 kW) ja pienitehoinen versio on enintään 186 hv (137 kW). . Lähetyksen osalta se sopii 7-vaihteinen DSG-kaksois-kytkinvaihdoksiin.

Volkswagen's new generation CC.jpg