Käynnistyy heinäkuussa uuden sukupolven Jimny lisää uutisia

- Jun 11, 2018-

Muutama päivä sitten, Suzuki n uusi sukupolvi Jimmyn julkisuutta väritys sivu uudelleen alttiiksi. Kuvassa auton debyytti heinäkuussa.Mukaan Suzuki jälleenmyyjä Asahi moottorit uusi Jimny virallisesti julkaistaan heinäkuun 5.

Mukaan mainostarkoituksiin sivuja ja vakooja kuvia uusi Jimny tarjoavat kolme kova katto, soft-top ja pidempi akseliväli versio malleja, ulkonäkö on säilyttänyt kova muotoilu, etuseinän tyyli on tiivis ja retro kuin käteisellä, keskellä edessäTyyli on enemmän kolmiulotteiseen, ja sen pitäisi näyttää hyvä kuva.Samaan aikaan uuden auton antaa kehon eri värivaihtoehtoja.

Sisustussuunnittelu-osassa uusi Jimny on varjo cash-malleissa, mutta yleinen muutos on yhä suuri.Tyylikäs monitoiminen ohjauspyörä suuri LCD-näyttö, entistä henkilökohtaisempi fyysistä painiketta valvontaa ja niin edelleen, näyttää enemmän rakenne kuin käteisellä mallit.Propaganda väritys sivu osoittaa myös, että uusi Jimny takaluukku avautumiskulmaa lisätään rintaosan kokoa odotetaan myös optimoitu ja parannettu, jotta käyttäjät voivat ladata kohteita.Lisäksi tämä auto on edelleen käytössä-ladattu elin, on todettu, että alustasta vahvistetaan Suzukin AllGrip neliveto järjestelmä.


53吉姆尼.png