Lopetetaan ensi vuonna Volkswagen Beetle lopullinen versio viralliset kartta julkaistiin

- Sep 27, 2018-

Äskettäin julkinen virkailija vahvisti, että Beetle lopetetaan vuonna 2019. On kuitenkin ilahduttavaa huomata, että Beetlen lopettamista koskevan virallisen ilmoituksen julkaisemisen jälkeen Beetlen lopullisen version virallinen kartta julkaistiin. Uusi auto sisältää kaksi versiota Coupe ja Cabriolet, hinnoiteltu 23940 dollaria.


Ulkonäköön nähden Beetlen lopullinen versio jatkaa Beatlesin klassista muotoilutyyliä. Joka tapauksessa, tiedät, että tämä on ehdottomasti kovakuoriainen. Mutta koska se on lopullinen versio, uudella autolla on vielä joitain muutoksia. Esimerkiksi Beetlen lopullinen versio on saatavana viidessä värissä: valkoinen, musta, harmaa, beige ja sininen. Vaihdettavassa versiossa on myös ruskea pehmeä pää.

Volkswagen Beetle final version-1.jpg

Ulkonäön kokoonpanon osalta Beetlen lopullisessa versiossa on Xenon-ajovalot, LED-päiväajovalot, LED-takavalot ja LED-sumuvalot. Lisäksi uusi auto on varustettu 17 tuuman pyörillä, SEL-malleissa on valkoiset 18 tuuman pyörät.


Sisätilojen kannalta uuden auton yleinen tyyli on yksinkertainen ja tyylikäs, ja timantti-muotoinen kirjailtu istuin korostaa yksilöllisyyttä. Lisäksi uusi auto on varustettu myös nahkaisella ohjauspyörällä, yhdellä painikkeella, musta keskikonsoli. Samanaikaisesti SE-mallissa on myös Composition Media infotainment -järjestelmä, ja SEL-mallissa on Discover Media -infotainment-järjestelmä, mukaan lukien Fender-palkkiojärjestelmä.


Voimassa olevassa uudessa autossa on 2.0T-moottori, jonka suurin teho on 130 kW (176Ps) ja suurin vääntömomentti 184Nm. Lähetys on sovitettu 6-vaihteinen automaattivaihteisto.

Volkswagen Beetle final version-2.jpg