Miksi Chery Automobile niin suosittua merentakaisilla markkinoilla

- Jun 06, 2018-

"Maailmamerkin luominen on visio, jonka Chery on luonut alusta lähtien. Kansainvälisten markkinoiden syventämiseen tähtäävien jatkuvien pyrkimysten ansiosta Chery on sijoittunut ensimmäistä kertaa Kiinan matkustajaliikenteen viennissä 15 peräkkäisenä vuotena, joka kattaa yli 80 maata ja alueita maailmassa. On yli 1,35 miljoonaa ulkomaankäyttäjää. ".

Kiinalainen auto-brändi, miksi Chery Automobile on niin suosittu ulkomaisilla markkinoilla?

Chery rakentaa korkealaatuisia autoteollisuustuotteita, joilla on teknistä tukea

Chery Automobilen itsenäisesti kehittämä kolmannen sukupolven moottorin lämpötehokkuus on 37,1%, mikä on verrattavissa eurooppalaisiin ja amerikkalaisiin luksusbrändeihin.

Chery Automobile on yksi harvoista kotimaisista autovalmistajista, joilla on modulaarisuus ja alusta. Se kehittää auton kehitysjaksoa 46 kk: sta 24 kk: n ajan V-kehityksen alustalle.

Räätälöity markkinointipalvelu Chery nopeuttaa paikallistaloutta

Eri maissa ja ihmisryhmissä räätälöityjä markkinointipalveluja räätälöidään.

Täytä käyttäjien tarpeet ja nopeuttaa paikallistetun tuotannon nopeutta ja luo tuotteita, jotka vastaavat käyttäjien tarpeita.

Luovien kansainvälistymisen edistäminen Chery rakentaa globaalin teollisen ketjun järjestelmän Chery Automallella on yli 300 teknistä osaajaa ja johtajaa ulkomailta ja 16 henkilöä Keski-organisaation osaston "Thousand Persons Program" -ohjelmasta.

Teknologia ja laadunvarmistus, räätälöity markkinointipalvelut ja kykyjen kansainvälistyminen ... Nämä ovat tekijöitä, jotka ovat luoneet Cheryn loistavan ennätyksen ulkomaisilla markkinoilla. Uskovat, että tulevaisuudessa "Belt and Road" -aloitteen ja siihen liittyvien politiikkojen alla Kiinan auto-brändit tuovat mukanaan uuden kehitysmahdollisuuden ja kukkivat jännittävämpää maailmanlaajuisesti.

Chevy automobile Popular.JPG