Mikä on auton OEM-näytön päivitys?

- May 29, 2018-

Auto OEM -näytön päivitys on integroitu AV rajoitettu, AV-, RGB-, Reverse-kameravideotulon lisääminen. Alkuperäisen alkuperäisen OEM-näytön pitää alkuperäisen auton multimediasovelluksen, antaa enemmän AV-toimintoa käyttäjälle, kuten lisätä Android-GPS-navigointi jakamalla OEM-näyttöä, DVD-soitinta, digitaalitelevision ja peruuttamalla kamerakuvan.

 

OEM-autonäytön päivitysominaisuudet:

1. Pidä alkuperäinen OEM-näyttö Älä tuhoa alkuperäistä auto-linjaa, käytä alkuperäisen auton näyttöruutua, ota navigointitoiminto käyttöön, älä vaikuta alkuperäiseen auton takuun piiriin.

2. Alkuperäinen ajoneuvojärjestelmän viihde-toiminto on edelleen olemassa.

3. Kartto-ohjelmisto tallennetaan SD-kortilla, jolla on korkea toimintakyky, kätevä päivitys ja halvempi hinta tai Android Online-kartta, waze, google kartta jne.

4. Voit kuunnella musiikkia verkossa, päivittää karttaa ja parantaa käyttäjien kokemuksia.

5. Muutosvaikutus on suuri, eikä sitä voi nähdä ulkonäöstä.

6. Päivityksen jälkeen alkuperäisen ohjauspyörän painike tai alkuperäiset paneelin painikkeet voivat vaihtaa OEM-järjestelmän välillä ja lisätä navigointijärjestelmään.

7. DVD: n, digitaalitelevision lisääminen ja jakaminen OEM-näytöllä. ilke se mukana OEM System.

8. Reverse kameran lisääminen. tai DVR, 360-panoraamakamera, parantaa ajoturvallisuutta.

9. Huoltopalvelulla on etu, on helppo löytää ja ratkaista ongelmia.

10. Integroitu järjestelmä on plug and play, helppo asentaa ja helppo käyttää, jakaminen OEM-näyttö, painikkeet, kuten se tulee alkuperäisen järjestelmän.