VW ID R Pikes Peak

- Jun 20, 2018-

Viime aikoina ulkomaisten tiedotusvälineiden mukaan Volkswagen-tiimi, joka huolehtii ID R Pikes Peakin puhtaasta sähkökurssista kilpailussa 24. kuukauden aikana, voi olla tarpeeksi voinut luoda uusia tietueita, parantaa lataustekniikkaansa käyttäen kahta 90 kW: n latauslaitteistoa samalla aika Lataa se niin, että auto voi ladata 20 minuutissa ja palaa radalle.

 

Kilpailusääntöjen vuoksi auto veloitetaan vain 20 minuutin välein. Siksi turvallisuuden vaatimusten täyttyessä auton on lisättävä lataustehokkuuttaan mahdollisimman paljon. Tästä syystä Volkswagen-konserni sai sähköauton ID R Pikes Peak -laitteen kahdella 90 kW: n latauslaitteella ja samanaikaisesti latautti akun, mikä parani huomattavasti akun lataustehoa.

 

Koska nämä kaksi laitetta jakavat kaksi piirin ryhmää ja lataavat akkuja samanaikaisesti, ja akku on jaettu myös kahteen ryhmään, koko latausteho jakautuu, mikä vähentää huomattavasti akun tuottamaa lämpöä ja vähentää suuritehoisen latauksen vaikutusta akun suorituskykyyn. Ja parantaa turvallisuutta latauksen aikana.


vw.png