Volvo XC40 uusimmat uutiset 2. elokuuta tuodut mallit listattu

- Aug 08, 2018-

Volvon virallinen uutinen, uusi kompakti SUV - XC40 julkistetaan virallisesti 2. elokuuta.


Ulkopuolella on Volvon uusin perhetapahtuma. Tuodut XC40 on saatavana R-Designissa ja Momentumissa. Edellisessä on musta katto ja jälkimmäinen on valkoinen katto. Suuri alue pimeässä ilmanottoaukossa, yksi kaksivärinen vartalosuunnittelu, katseenvangitseva Quake LED-päiväajovalot ja viisi suurta teräpyörää tarjoavat suuren tunnustuksen.


Sivussa valkoinen runko ja musta katto match = yhdistettynä suoraviivaan =. Lisäksi ajovalojen korkean profiilin mallit tarjoavat myös sopeutumiskykyisen läheltä valoa, seurantaohjausta ja muita toimintoja. Koko uuden XC40: n pituus, leveys ja korkeus on 4425/1863/1652 mm ja akseliväli 2702 mm.


Sisustus, = varustettu kolmipuomainen monitoimirattiinen nahkainen ohjauspyörä, 12,8 tuuman LCD-näyttö ja 9 tuuman multimedia-näyttö, Sensus autosyöttöjärjestelmä, tuki Apple CarPlay ja Android Auto älykkään liitännän.


Kokoonpanossa XC40 on varustettu Volvo Intellisafe-älykkäällä turvajärjestelmällä, joka yhdistää joukon aktiivisia turvatoimintoja, kuten adaptiivista risteilyä jonofunktion, aktiivisen jarrutuksen, sokeanpaikan tarkkailun, jalankulkijoiden / polkupyörän valvonnan, kaistavahdin ja panoraamakuvan . Suojausjärjestelmä. Samanaikaisesti Volvon Sensus Connect, Volvo On Call -ajoneuvon yhteenliittäminen ja puhelupalvelut eivät poistu XC40: sta.


Voimakkuuden osalta Volvo XC40: n versio, joka tulee Kiinan markkinoille, on 2,0-kertainen nelisylinterinen moottori, joka vastaa 8-vaihteisen automaattivaihteiston T4- ja T5-nelivetoismalleja.

Volvo XC40.jpg

Volvo-autosarjassa meillä on seuraavat tuotokset: Android-navigointipaketti Volvo 2017-2018.

Tämä Volvo 2017-2018 on Tesla-näytön tyyli, ja teemme tämän Android-videoliittymän Android-GPS-navigointijärjestelmän sisäänrakennetulla videoliittymällä. Sopii autoihin Volvo 2017 ja 2018, Volvon autopää yksikköön kuuluu Sensus-järjestelmä ja LVDS-videoliitin on Square blue -liitin. Se tarjoaa toiminnon Android GPS-navigointiin, 2 videotuloon ja kameran videotuloon.

Volvo XC40-1.jpg

Liittyvät kysymykset, tervetuloa kuulemaan.