JOS VOLVO S90 olisikaan uudestisyntyminen?

- May 29, 2018-

Äskettäin, onko Volvon S90 pitkäikäinen limusiini tai Volvo XC90, XC60 ylellisyyttä maastoauto myynti kasvaa jatkuvasti, uusi debyytti Volvo auto alkoi syödä iso ylellinen kulho tämän puuroa.

Lisäksi Tesla-näyttö voi lisätä Android-käyttöliittymän navigointiin.

 

Volvo on ruotsalainen luksusautomerkki, joka perustettiin Göteborgissa Ruotsissa vuonna 1927. Se toimittaa pääasiassa kuorma-autoja, linja-autoja, rakennustarvikkeita, meri- ja teollisuuskäyttöajoneuvoja sekä aeromoottoreita. Vuonna 1999 se oli Volvon henkilöautoalan nopea kehitys. Tänä aikana Volvo kuitenkin päätti odottamattomasti myydä sen tällä hetkellä. Lopulta vuonna 2010 kiinalainen autoyhtiö Zhejiang Geely Holding -konserni osti Volvo sedans -liiketoiminnan ja hankki omistukseensa Volvo Car -brändin.

 

Seuraavina vuosina Volvo on ollut "mikrokasvu" kolmena peräkkäisenä vuotena Kiinan markkinoilla. Päätuotteet ovat vanhentuneita. On ennustettu, että vuonna 2017 Volvo jatkaa luottamusta vanhoihin XC60- ja S60L-tuotteisiin Kiinan markkinoilla. Geelyn vahva tuki on laajentanut Volvon markkinoita Kiinassa. Viimeisen kahden vuoden aikana on alkanut myydä kotimaan S90-vakioakselipyörä, kotimaan S90 T8 pitkä akseliväli, kolme paikkaa / neljä kunniata, tuodut V90 / V90 Cross Country ja uuden sukupolven Volvo XC60 (tai Listed in 2018) ja 40-sarja .

 

Volvo Aasian ja Tyynenmeren tuottaman S90: n suosio oli hyvin lyhyessä ajassa. Suurelta osin on nähtävissä, että Volvolla on maan suosion ja suosion lisääntyminen.

 

Volvo on maailman turvallisin ajoneuvo. Se on vakuutusyhtiö ja liikennepoliisiasema. Ne ovat liikenneonnettomuuksien joukossa. Tilastojen jälkeen Volvo on aina sijoittunut ensimmäiseksi ja turvallisimmaksi 60 tai 70 vuoden ajan. Toinen paikka ei ole sama. Tänä vuonna se voi olla tämä brändi. Ensi vuonna se voi olla brändi. Se muuttuu, mutta ensimmäinen turvallisin ei ole koskaan muuttunut.

S90.png