Volvo S90 T8 Honor Edition

- Jun 07, 2018-

Viime aikoina Volvo ilmoitti virallisesti S90 T8 Honor Editionin hinnan, joka myy 1,088 miljoonaa yuania. Kaksi uutta autoa hyväksyvät kolmen istuimen / neljän istuimen asettelut, jotka kaikki ovat plug-in-hybridejä. On todettu, että uusi S90 on saatavilla 12.6.2018.

 

Ulkonäköä ajatellen uusi auto ei ole muuttunut paljon verrattuna myytyyn malliin. Kuitenkin T8-kunnian kolmen-paikkaisen mallin etuistuimelle tuli työpöytä, jossa oli 12,9 tuuman iPad Pro -tabletti ja joka pystyi muodostamaan Internet-yhteyden Wi-Fi-yhteyden kautta. Takarivillä on kaksiistuinta oleva itsenäinen muotoilu, jossa on pieni pöytälevy käsinojassa, sähköisesti säädettävä LCD-näyttö ja istuimen säätö.

 

Lisäksi Glory-versio sai perintöä useista S90-kokoonpanoista, kuten City Safety -kaukosäätöjärjestelmästä, Intellisafe-ajoavusta, Intellisafin täyden turvajärjestelmän, kuljettajan polvivyöhykkeistä, Orreforsin vaihdevipuista, etu- ja takalennoista, Etu- / takapenkillä ilmanvaihto ja hieronta, Bowers & Wilkin -äänijärjestelmä ja paljon muuta.


Volvo S90 T8.png