Volvon uusi V60 Polestar käynnistyy

- Aug 06, 2018-

Äskettäin Volvo ilmoittaa virallista avaamista uuden V60 Polestar, valmistajan ohjehinta on 589,900 yuania. Uusi auto on varustettu asemaan E T6-moottori, joka vastaa 8-nopeus automaattisen käsivälitteinen vaihteisto. 0-100km/h kiihtyvyys aika on 4,8 sekuntia ja rajoitettu painos on 1500 yksiköiden.

 

Ulkonäkö ja sisustus uuden auton edelleen pohjimmiltaan vanha malli design. Lisäksi uuden auton lisäsi muutamia malleja ja digitaalinen logoja kehon ja Tervetuloa poljin. Mitä kokoonpanon uusi auto on varustettu City kaupungin turvallisuus turvajärjestelmä ACC Adaptive Cruise LKA Lane pitäminen ylimääräisten, ja ja lisää Sport + välitys.

 

Konetehona, uusi auto on varustettu parannettu versio asemaan E T6 moottori enintään hevosvoimaa 270 kW ja piikin vääntömomentin 470 Nm. Tuella 8-nopeus automaattisen käsivälitteinen vaihteisto se saavuttaa nopeuden 4,8 sekunnissa. Uusi auto on myös varustettu? hlins kierretty pelti ja Brembo 6-mäntä etujarru paksuus. Alkuperäinen tehdas on varustettu Michelin Pilot Super Sport 245/35 ZR20 korkean suorituskyvyn renkaat.

 

Android video käyttöliittymä laatikko Volvo, tuo sinulle enemmän viihdettä. Voit katsella Youtube, Kirjaudu Facebook, Onlinen navigointia. Voit vapaasti yhteyttä lisätietoja tuotteesta.


Volvo.png