Volvon uusi S60 käynnistyy Yhdysvaltain tehtaan kesäkuussa

- Jun 12, 2018-

Volvo virallisesti ilmoittanut virallisesti käynnistää uuden sukupolven Volvo S60 malleja uuden tehtaan Charleston, South Carolina, tässä kuussa (kesäkuu).Samaan aikaan Volvo ilmoitti myös, että se ei osallistu 2019 Geneven Motor Show. Käynnistää uusia malleja vapaaehtoisesti mennessä järjestetään Volvo, kuten käynnistää uusi S60.

Uusi S60 side-by-side-runko on suhteellisen pienikokoinen ja edessä ja takana vyötäröä kanssa korkea ja matala dislocations yhdistetään pienempi sivutoimisia sivuikkunoiden tekemään ajoneuvo näyttää enemmän tyylikäs.Auton takaosan uusi auto on varustettu ”C” muotoinen takavalo ryhmä, joka on hyvin samanlainen kuin ”big brother” S90-mallin luominen suurta tunnustusta. Toisin kuin S90 uusi S60 paikkoja rekisterikilpi asennusasento välillä takavalojen optiikka.Edelleen käteistä malleja asettelu.Puskurin-osassa uuden auton mukana tulee myös kaksi kahdenvälistä chrome pakoputken aukot.

Interior, kun otetaan huomioon uusi S60 ja uusien V60 läheisyyttä ei ole vaikea spekuloida, että niillä sisustus.Viitaten uuden V60 uuden auton käyttää Volvon viimeistään sisustus kieltä. Ylä- ja centerpieces keskikonsoli on varustettu 9 tuuman Keski Ohjauspaneelin ja vertikaalisesti järjestetty Ilmastointi ilmanpoistoaukon. Samaan aikaan tarjolla monivärinen monitoimiratti ja full LCD.Raporttinäkymät on valmiudet myös uusiin autoihin.Konetehona on odotettavissa, että uusi S60 käyttöön T5, T6, T6 plug-in hybrid/T8 plug-in hybrid neljä bensiinikäyttöisiä malleja.Joukossa, T6 plug-in hybrid/T8 plug-in hybridi mallien yhdistetyn enimmäistehon tavoittavat 340 voimansiirtojärjestelmän ja 390 hevosvoimaa, respectively.install me android video liitäntä on hieno, voit käyttää google kartta laivakulku ja katsella youtube pelata maailman Cup.


volvo.png