Volvo rekisteröi uuden tavaramerkin

- Jul 18, 2018-

Viime aikoina merentakaiset tiedotusvälineet ilmoittivat, että Volvon rekisteröityneet XC60 B4 AWD- ja XC60 B5 AWD -tuotteet olivat merentakaisia. Aiempien nimeämissääntöjen B4, B5 tai edustaa voimansiirtoa, sen oletetaan olevan puhtaasti sähköinen.

Nykyisen Volvo-voimansiirtomerkin mukaan T4- ja T5-sarjat edustavat bensiinimoottoreita, T6 ja T8 ovat plug-in-hybridijärjestelmiä, D on dieselmoottoreita ja B-sarja on todennäköisesti puhtaasti sähköinen. Lisäksi Volvo-merkkiset B-kirjaimet eivät ole vieraita. Vuonna 1944 he esittivät B4B-moottorin ja asensivat sen PV ja Duett. Vasta vuonna 2010 englantilaista kirjainta T käytettiin moottorisarjan tärkeimpänä nimeämismenetelmänä englannin kirjaimen B sijaan.

Tämän vuoden huhtikuussa Volvo ilmoitti virallisesti, että puolet sen myynnistä tulee olemaan puhtaita sähkötarvikkeita vuoteen 2025 mennessä. Kauan sitten Volvo pääjohtaja Håkan Samuelsson totesi, että nykyinen ahtopumppausmoottori on yhtiön viimeinen sukupolvi polttomoottoreita. Volvo S60 on juuri korvattu. No diesel powertrain on enää saatavilla. Uuden tavaramerkin rekisteröinnin ulkopuolinen analyysi on todennäköisesti puhtaiden sähkötuotteiden massatuotannon nopeus.

110 volvo.png