Volvo investoi autopilottiin kohdistuvissa laser-tutka-aloituksissa

- Jun 26, 2018-

Ulkomaisten tiedotusvälineiden mukaan Volvo ilmoitti, että Luminar, strateginen investointitutkintotutka käynnistää yhteistyön autopilotin 3D-tunnistusohjelmiston kehittämisessä käyttäen lasertunnistusteknologiaa, jonka avulla tutkalaitteisto voi saada tarkempia kuvatietoja.


Tällä hetkellä Volvo vauhdittaa autopilotin T & K-investointien käyttöönottoa. Tällä alalla Autoliv tarjoaa laitteiston kehitystä ja Ericsson tarjoaa autonverkkojärjestelmän. Tällä kertaa Luminarin liittyminen tarjoaa anturijärjestelmän ja tutkan teknisen tuen.


Volvon virkailijan mukaan "lasertunnistusteknologia on avain nykyisiin itseluokkiin, mikä varmistaa, että ajoneuvot voivat matkustaa nopeammin ja turvallisemmin monimutkaisessa liikenneympäristössä. Tämä tekniikka auttaa autoteollisuuden tuotteita automaatiota paremmin . "


Luminarin virkamies sanoi myös: "Volvo on parhaillaan autoteollisuuden autoteollisuuden kehityksen kärjessä, ja sen turvallisuuteen keskittyvä kehitysfilosofia on täysin teknisen kulttuurin mukainen". Lähteiden mukaan Luminarin kyky toteuttaa turvallisia ja luotettavia kaukokartoitusominaisuuksia on tärkein teknologia. Etuna on se, että ajoneuvo pystyy silti ottamaan kuvan tarkasti lasertunnistusteknologialla ja tutulla suurella nopeudella.


Aloitusyritykseksi Luminarin teknologia käyttää yhtä laseria, joka siirtyy nopeasti yli 200 metrin (tai noin 656 jalat) esineiden havaitsemiseen. Tunnistusalue on 10-kertainen tavanomaiseen Lidariin verrattuna ja resoluutio suurenee 50 kertaa. Se ei voi vain havaita etäisiä esineitä, vaan se voi myös tunnistaa kohteet tarkemmin.

Volvo Automated Driving.jpg