Volvo 360c -konseptiauton virallinen kartta julkaistiin 6. syyskuuta debyytti

- Sep 14, 2018-

Muutama päivä sitten Volvo julkaisi virallisesti 360c: n itsenäisen ajo-konseptin auton virallisen kartan, joka integroi autopilotin, sähkösuunnittelun, älykkään yhteenliittämisen ja turvallisuuden ja osoitti Volvon vision tulevasta matkasta. On selvää, että auto julkistetaan virallisesti 6. syyskuuta ulkomaille.


Volvo 360c -automatiikka-auto näyttää ulkoasultaan hyvin yksinkertaiseksi, pohjoismaiseen tyyliin ja koko muoto on melko säännöllinen, jotta auton tilaa voidaan maksimoida, runkoverkot ovat siistit ja tyylikkäät, ja kattoluukut ovat integroituja. Suunnittelu, melko futuristinen. Tämä rakenne vaikuttaa myös tuulenpitävyyteen.


Sisäpuolelle auto on kuljettamattoman puhdas sähköauto, jossa on ohjauspyörä, kuljettajan istuin ja räpylätön muotoilu, mikä parantaa huomattavasti makuuhuoneen, liikuteltavan toimiston, olohuoneen ja viihteen tilaa. Erittäin monipuolinen. Se kuvaa tulevaisuuden itseajoneuvojen ääretöntä mahdollisuutta matkustuksena.


On selvää, että Volvo ehdottaa, että autonomisten ajoneuvojen ja kaikkien muiden tienkäyttäjien olisi luotava maailmanlaajuisesti yhtenäinen viestintäsääntö, joka muistuttaa V2X-tekniikkaa. Auto välittää aikeensa muille tien kuljettajille ulkoisilla äänillä, väreillä, visuaalisilla vaikutuksilla ja niin edelleen. Volvo korosti, että vaikka järjestelmä keskittyy osoittamaan aikomuksiaan muille tienkäyttäjille, se ei anna ohjeita muille ajoneuvoille tiellä.


Volvo kertoi, että auto tulee tärkeäksi kilpailija lyhyen matkan matkustusteollisuudelle noin 300 kilometrin etäisyydellä, ja sen odotetaan tulevan tulevaksi uudeksi matkustusmuodoksi.

Volvo 360c concept .jpg