Volvo 2019 S90

- Jul 04, 2018-

Äskettäin S90 T8 Zhiya (E-asema hybridi) versio plug-in hybridijärjestelmä käynnistettiin virallisesti, ja sen hinta oli 598,000 yuania. Uusi auto on powered by mekaaninen + turbo twin ahdettu moottori ja moottori takapyörien 8-nopeus käsivälitteinen vaihteisto.

 

Kannalta ulkonäkö uusi auto ei ole muuttunut paljon verrattuna myytyjä malleja. Perhe-tyylinen muotoilu käsite, kuten ”Quake hammer” ajovalot, hieno pystysuora säleikkö säleikkö ja ”C” muotoinen takavalot yms on korkea tunnettuutta ja päättäväisesti kehon linjat ovat myös merkittävä juhlavuutta tämä executive luokan sedan.

 

Uuden auton perii monissa kokoonpanoissa S90, kuten City kaupungin turvallisuus turvajärjestelmä, ohjaaja auttaa autopilotti auttaa, puhdas alue puhdas ohjaamosta, kuljettajan polven turvatyyny IAQS Ilmastointi laadunvalvontajärjestelmä. Mutta suhteellisesti ottaen, on pienempi kuin kunnia-versio.

 

Konetehona T8 hyväksyy 2.0T kone + turbo dual ahdettu moottori. Tämä valtajärjestelmä on yhdistetyn enimmäistehon 300kW ja yhdistetyn suurin vääntömomentti 640Nm. Siirtoverkon käyttää 8-vaihteinen automaattivaihteisto. Ajoneuvon virallinen julkaisu on 0-100km/h kiihtyvyys aika on vain 4,9 sekuntia.


Volvo.png