Volkswagen T-Cross -tuotannon suunnittelun kartta Nopein 10 kuukautisvaihe

- Jul 06, 2018-

Muutama päivä sitten, Volkswagen julkaisi virallisesti uuden malliston, uuden T-Cross-mallin, SUV: n, Wolfsburgin tapahtumassa. On selvää, että uusi auto on rakennettu MQB A0 -alustaan, ja sen odotetaan virallisesti julkistettavan lokakuussa Pariisin autonäyttelyssä.


Ulkonäköä ajatellen uusi auto hyväksyy yleisön uusimman suunnittelukielen. Lisäksi Volkswagen T-Cross -tuotannon version vasemmalla ja oikealla puolella olevat pitkät ja kapeat ajovalot on integroitu etureunaan. Sumuvalo on suunniteltu neliömäisellä valokaistalla ja trapetsoidulla ilmanottoaukolla.


Sivulla uusi auto on varustettu kaksinkertaisella vyötärölinjalla. Taakse, uusi auto käyttää suosittuja läpi-tyyppisiä takavalojen suunnittelua. Uusi auto "T-Cross" -logo sijoitetaan rekisterikilven alueelle.


Volkswagen T-Cross rakennetaan MQB A0 -alustaan, jonka runko on 4107 mm. Voimassa on odotettavissa, että uusi auto tarjoaa erilaisia moottoreita, kuten 1.0T bensiiniä, 1.5T bensiiniä, 1.6T dieselmoottoria, suurin teho on 90-150 hevosvoimaa ja siirtoverkko vastaa manuaalista tai kaksois- kytkimen voimansiirto.

Volkswagen T-Cross.jpg