Volkswagen T-Cross lisää esikatselua

- Oct 18, 2018-

Asiaankuuluvista kanavista saimme enemmän esikatseluja Volkswagen T-Cross -ryhmästä. Uuden auton sisustussuunnittelu on periaatteessa sama kuin Volkswagenin muiden mallien mallit, ja se omaksuu täyden LCD-instrumentin, joka on täynnä teknologiaa.


Valotuksen esikatselun perusteella uuden auton sisätilojen sisäpuolella on vahva perhetyyli, ja toiminnalliset alueet on selvästi jaettu, mikä on hyvin luokiteltua. Lisäksi erittäin varustetuissa malleissa on myös täydet LCD-instrumentit, tämän kokoonpanon pitäisi olla merkittävä osa tieteen ja teknologian tunnetta. Lisäksi joissakin malleissa on langaton lataus ja BeatsAudio-musiikkituki, joka osoittaa täysin uuden autojen nuorentamisen suunnittelukonseptin.


Ulkonäköä ajatellen uusi auto hyväksyy Volkswagenin viimeisimmän suunnittelukielen, joka on melko samanlainen kuin T-Roc. Ilmanottoaukko on integroitu ajovaloihin, ja keskellä olevat kromi-leikkausliuskat ulottuvat valopaketin sisäosaan venyttämällä visuaalisen leveyden.


LED-päiväkäyttövaloja lisätään uuden auton sumuvalon ympärille, ja keskiosa on yhdistetty alemman ilmanottoaukon avulla, joka on varsin muodikas. Lisäksi korkealuokkaiset mallit tarjoavat LED-ajovalot.

Uusi auto käyttää kaksinkertaisen vyötärön muotoilua, jossa ylempi vyötärölinja nousee ulos haarasta ja kulkee rungon läpi luoden urheilullisemman visuaalisen vaikutelman. SUV-malleissa ei ole "kalpea" kattoteline. Takaspoileri ja kromin leikkaus ikkunan yläreunassa lisäävät tyyliä.


Uusi auto on rakennettu MQB A0 -alustaan. Tuettujen mallien pituus, leveys ja korkeus ovat 4107/1750/1558 mm ja akseliväli on 2563 mm. Jatkossa takapuskurin odotetaan pidentävän 90 mm: n ja 2653 mm: n välillä. Voimassa vallitessa merentakaisella versiolla on 1,0T korkea / matala moottori, 1,5 t: n nelisylinterinen moottori ja 1,6 t: n dieselmoottori. Kotimaista versiota odotetaan kuitenkin saatavana myös 1,5 litran moottorilla. Lisäksi Volkswagen ilmoitti, että uusi auto on varustettu turvallisuustekniikoilla, kuten Front Assistin ennakkovaroitusjärjestelmällä ja Lane Assist -kaukojärjestelmällä.

Volkswagen T-Cross